Jasno
20°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Prežila nepodarenú plastiku aj ťažký boj s rakovinou: Budete v šoku, ako Linda Evangelista teraz vyzerá!
Zdielať na

Prežila nepodarenú plastiku aj ťažký boj s rakovinou: Budete v šoku, ako Linda Evangelista teraz vyzerá!

Zdroj: Profimedia

V 90. rokoch kraľovala módnym prehliadkam, potom jej kariéra vinou nepodareného estetického zákroku rýchlo skončila a supermodelka sa stiahla do ústrania, no to nebolo všetko. Až teraz priznala, že roky bojovala so zákernou chorobou.

58-ročná Linda Evangelista patrí dodnes medzi najvýraznejšie modelingové ikony. Topmodelka, ktorá sa v čase najväčšej slávy preslávila vyhlásením, že pod desaťtisíc dolárov ani nevstane z postele, má za sebou neľahké obdobie. Najskôr priznala, že jej nepodarené estetické vylepšenie zohavilo tvár a až po rokoch prehovorila o tom, že v tom čase dlho bojovala s rakovinou prsníka, informuje Daily Mail. 

Matka jediného syna Augustina Jamesa (16) prezradila, že jej rakovinu diagnostikovali ešte v roku 2018. Vyzeralo to, že sa úspešne vyliečila, no v roku 2022 si nahmatala hrčku v prsníku znova a rozhodla sa pre radikálny krok - odstránenie oboch prsníkov!  

„Povedala som chirurgovi, nech mi jednoducho vybrakuje hrudník. Nechcem, aby to vyzeralo pekne, ale aby to bolo účinné. Nehodlám na to umrieť!“ vysvetlila svoju voľbu, no aj tak si uvedomuje, že vyhrané nemá.

„Prognóza je dobrá, ale nie skvelá, môže sa to zase vrátiť. Viem, že som jednou nohou v hrobe, ale aj tak oslavujem život... Mám skrátka šťastie, že som ešte nažive a čokoľvek, čo príde teraz, je bonus,“ dodala Linda odhodlane.  

Vyzerá to tak, že slávna kanadská modelka má to najhoršie obdobie za sebou. Od osudného zákroku ubehlo sedem rokov a jej tvár už vyzerá opäť skvelo a prirodzene a Linda sa po rokoch vrátila aj k modelingu.  

Profimedia

Slávna okatá kráska si nenechala ujsť ani Týždeň módy v New Yorku, kde sa ukázala v skvelej forme. Linda Evangelista zjavne začína ďalšiu úspešnú etapu svojej kariéry, držíme jej palce!  

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie