Polojasno
20°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Ukázala rici aj cici a ľudia sa do nej poriadne pustili: Sexi Slovenke odkázali, že je nevkusná
Zdielať na

Ukázala rici aj cici a ľudia sa do nej poriadne pustili: Sexi Slovenke odkázali, že je nevkusná

Zdroj: Instagram/lela_ceterova_official

Len málo žien si na svoj vzhľad vypočulo toľko kritiky, koľko Lela Ceterová. Blondína totiž svoje vylepšené telo rada ukazuje v rôznych odvážnych modeloch, v ktorých však veľakrát vyzerá skôr vulgárne ako sexy.

Niektorí ju označujú ako slovenskú kráľovnú plastík, keďže má na svojom tele a tvári hneď niekoľko vylepšení. Modelka Lela Ceterová preto svoje krivky pyšne ukazuje v rôznych sexy kúskoch, aj plavkách

Lela si s manželom Karlosom Vémolom užívajú dovolenku a práve na nej sa kráska predviedla v poriadne odvážnych plavkách, z ktorých jej prsia takmer vypadli. Obrie silikóny v tomto trendy kúsku však pôsobil skôr vulgárne, a to si všimli aj jej fanúšikovia na sociálnych sieťach. "Prečo toľko nevkusu, veď ste krásne oblčená, zladená, ale prečo tu tie prsia ukazujete... čo je veľa, to je veľa," odkázali jej mnohí. Ľudia ju nešetrili vulgarizmami, hejtmi a veľmi nelichotivými komentármi, takže blondíne neostávalo nič iné, ako komentáre vymazať. Ako Lela zareagovala na kritiku?

"Toto je môj instagram a nie smetisko, do ktorého ľudia budú hádzať svoje sračky, ktoré majú v hlave. Ja som taká, aká som a kvôli ľuďom sa meniť nebudem ani nechcem. A už vôbec sa kúpať v tričku v 31 stupňoch. Takže dnes blokujem, pretože mám čas a kľudne ma sledujte od susedov," odkázala neprajníkom. 

Súvisiace články

Najčítanejšie