Skoro jasno
20°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Na festivale bola za hviezdu, na letisku ju nikto nespoznal: Takáto je Milla Jovovich v súkromí
Zdielať na

Na festivale bola za hviezdu, na letisku ju nikto nespoznal: Takáto je Milla Jovovich v súkromí

Zdroj: Profimedia

Úspešná filmová herečka začínala ako modelka a kvôli nevšednej kráse sa stala pre mnohých múzou a inšpiráciou. Pozrite sa, ako vyzerá slávna trojnásobná mamina dnes!

Slávna hollywoodska herečka a modelka Milla Jovovich (47) sa v posledných rokoch drží viac v súkromí a pred kariérou uprednostňuje rodinu. Momentálne je spokojná a šťastná s režisérom Paulom W. S. Andersonom, s ktorým vychováva tri dcéry.

Milla sa po dlhšej dobe objavila v spoločnosti, keď s manželom zavítala na 80-ty ročník Medzinárodného filmového festivalu v Benátkach, píše Daily Mail. Kým na červenom koberci dokázala, že svojho povestného šarmu má stále dosť, pri odchode na letisku ju už takmer nikto nespoznal.  

Profimedia

Millu nafotili paparazzi na letisku po skončení festivalu aj so 7-ročnou dcérkou Dashiel. Herečka sa z trblietavej róby prezliekla do úplne obyčajného ležérneho outfitu, vynechala mejkap a so strapatým účesom vyzerala skôr ako nezbedný puberťák. Milla zaujala najmä znovu populárnym účesom mullet, ktorý si zjavne zladila so svojou dcérou.  

Možno vyzerá Milla Jovovich v súkromí až príliš nenápadne a obyčajne, ale musíme uznať, že jej to sekne aj takto. Čo hovoríte na jej štýl a účes vy? Spoznali by ste ju?  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie