Polojasno
22°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Takto vyzerajú vlasové trendy jesene: vyberiete si svoj odtieň?
Zdielať na

Takto vyzerajú vlasové trendy jesene: vyberiete si svoj odtieň?

Zdroj: unsplash.com/ Valerie Elash

Ak práve po lete chcete svoju korunu krásy trochu osviežiť novou farbou, možno si vyberiete práve jeden z odtieňov, ktoré budú túto jeseň najpopulárnejšie.

Ak svoj účes nechcete nejako radikálne meniť, no predsa by ste na svojej hlave uvítali nejakú zmenu, najjednoduchšou voľbou je práve zmena farby. A ktoré odtiene sa do konca roka budú tešiť popularite?

Ako sa starať o vlasy, aby ste ich mali krásne? Poradí vám odborníčka!

​Veľkým hitom zo sociálnych sietí je candlelit brunette, čo vyzerá akoby sa vaše vlasy vykúpala vo svetle sviečok. V podstate ide o jemný melír, ktorý je nanesený po celej dĺžke vlasov. Ak máte radšej výraznejšie odtiene, môžete staviť na medenú červenú! Práve tento odtieň vás v chaldných a sychravých dňoch jednoznačne rozžiari. Práve vďaka kinohitu Barbie sa o pozornosť hlási “barbínovská” blonďavá farba, ktorá je jemná, ženská a má zlatistý nádych. Stále veľmi populárne je aj miešanie dvoch výrazných farieb, ktoré sa stalo trendom už na jar. Je úplne na vás, pre ktoré farby sa rozhodnete a fantázii sa medze nekladú. Hoci mnohé ženy sú zhrozené, keď si objavia prvý šediny, nájdu sa aj také, ktoré si svoju hrivu dobrovoľne prefarbia na sivú. Trafiť však odtieň, ktorý bude vyzerať prirodzene, je naozaj veľmi ťažké… Vybrali ste si svoju farbu?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Locate Your Look (@locateyourlook)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Stevie Hay (@stevie_wella)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Pulp Riot Hair Color (@pulpriothair)

Súvisiace články

Najčítanejšie