Jasno
35°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Trendy manikúra, ktorá ovládne tohtoročnú jeseň: Takéto nechty budete chcieť aj vy!
Zdielať na

Trendy manikúra, ktorá ovládne tohtoročnú jeseň: Takéto nechty budete chcieť aj vy!

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Letné trendy pomaly ustupujú a do popredia sa dostávajú tie jesenné. Čoskoro budeme meniť šatník aj obsah našich kozmetických taštičiek. Jasné pastelové a neónové odtiene totiž nahradia tie tlmenejšie a hrejivé. Aká manikúra bude túto jeseň trendy?

Vo farbe vína 

Vínová k jeseni neodmysliteľne patrí. Vyzerá skvelo ako na perách, tak na nechtoch. Nemusíte s týmto odtieňom už nič ďalšie vymýšľať, nepotrebuje ďalšie ozdoby. Skvele bude vyzerať jeho lesklý aj matný variant, a vynímať sa bude na krátkych aj dlhých nechtoch.

View this post on Instagram

A post shared by The Mani Club (@themaniclub)

 

Latté nechty 

Sociálnej sieti TikTok sa ako lavína rúti trend latté make-up. Ide o líčenie inšpirované kávou. V rovnakých tónoch budú veľmi trendy aj nechty. Všetky odtiene, ktoré vám pripomínajú obľúbený nápoj, budú in. Jeseň bez hnedej skrátka nie je tá pravá jeseň.

Nesmrteľná francúzska 

Francúzska manikúra je jednoducho večná. Doby, kedy predstavovala iba biely a priehľadný lak, sú dávno preč. Tá súčasná je oveľa viac hravá, je farebnejšia a má hneď niekoľko podôb. Môžete staviť na klasickú širšiu, ale veľmi trendy je aj takzvaná mikro francúzska, kedy je prúžok naozaj veľmi tenký. Môžete zvoliť klasický biely odtieň, ale na jeseň budú ladiť tóny červenej, hnedej alebo šedej. Skvelé vyzerá aj zlatá varianta.

Nebojte sa zažiariť 

Aj tento rok na jeseň bude v kurze lesk a ligot. Svoje nechty tak môžete ozdobiť rôznymi kamienkami alebo trblietkami, ale pokojne postačí, keď svoj obľúbený lak pretriete trblietavou vrstvou. Skvele bude vyzerať tmavo zelená, čierna, ale aj fialová. Vaša manikúra tak dostane úplne iný rozmer.

Lesná zelená 

Hitom tohtoročnej jesene bude rozhodne odtieň zelenej, ktorý pripomína les. Táto farba pôjde krásne dohromady s čiernou, hnedou alebo béžovou. Skvele bude vyzerať na krátkych nechtoch, ktoré sú tento rok tiež veľmi trendy.

Negative Space 

Pod týmto tajuplným názvom sa skrýva technika nail artu, v ktorom je iba časť nechtov pokrytá farebným lakom, a sú to buď geometrické vzory alebo akékoľvek iné. Táto technika si vyžaduje trochu zručnosti. Pokiaľ si neviete rady, šikovná manikérka vám určite vykúzli vzor, ktorý si prajete. 

Súvisiace články

Najčítanejšie