Polojasno
21°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Kaderníčka ženám priznala: Pre TOTO je najlepšie umývať si vlasy nad vaňou
Zdielať na

Kaderníčka ženám priznala: Pre TOTO je najlepšie umývať si vlasy nad vaňou

Zdroj: unsplash.com/spencer-davis

Ako si najčastejšie umývate svoju korunu krásy? Populárna kaderníčka Rachel Valentine totiž prezradila, že najlepšie spravíte, ak si ich budete vždy umývať práve nad vaňou. Prečo?

Niektoré ženy si svoju hrivu umývajú, keď stoja v sprche. Iné zase väčšinou tak, že sa nahnú nad vaňu a predklonia sa. Vychytená kaderníčka Rachel priznala, že práve toto je ten najlepší spôsob! Prečo?

Ako sa správne starať o svoje vlasy, aby pekne vyzerali? Poradí vám odborníčka!

​V prvom rade iba v takejto polohe dokážete umyť všetky časti na svojej hlave. Oveľa lepšie sa nanášajú aj rôzne masky a platí to aj pri nanášaní kondicionéru, ktorý patrí iba na konce. Ak chcete mať pekné vlasy, šampón nanášajte ku korienkom a kondicionér iba na konce. Pri predklone je super aj to, že sa vám pokožka hlavy poriadne prekrví, čo napomáha rastu vlasov. Ak máte problémy s vyrážkami na chrbte, a keď si ich budete takto umývať, vlasové produkty vám nebudú zbytočne dráždiť pokožku na chrbte. A v neposlednom rade ušetríte množstvo litrov vody, keďže práve takýto spôsob umývania koruny krásy je najšetrnejší. 

@rachelvalentinehair Do you ever wash your hair over the bath? #haircareroutine #howtowashyourhair #greasyhairtips ♬ original sound - J.CABB

Súvisiace články

Najčítanejšie