Skoro jasno
19°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Dlhých 7 mesiacov čakala na výsledok poslednej skrášľovacej operácie: Takto teraz česká Barbie vyzerá
Zdielať na

Dlhých 7 mesiacov čakala na výsledok poslednej skrášľovacej operácie: Takto teraz česká Barbie vyzerá

Zdroj: instagram/lolotabella

Za sebou má množstvo rôznych vylepšení a na svojom tele zmenila všetko to, čo sa jej nepáčilo. Česká Barbie sa pochválila dokonalým telom, ktoré má aj vďaka poslednému zákroku...

Hoci bola Gabriela Jiráčková prirodzene krásna, nebola spokojná s tým, ako vyzerá. Podstúpila a stále podstupuje rôzne skrášľovacie zákroky, pomocou ktorých sa chce priblížiť svojmu ideálu krásy. 

Jedným z ostatných zákrokov, ktoré podstúpila, bola práve liposukcia. Gabriela, ktorá si hovorí aj umeleckým menom Lolo ta Bella totiž snívala o tehličkách na bruchu. Hoci sa zdravo stravovala a pravidelne cvičila, nedarilo sa jej ich docieliť. "7 mesiacov od mojej operácie, ktorej súčasťou bola aj liposukcia, ubehlo ako voda a konečne je výsledok pána doktora vidieť v plnej kráse. Všetky opuchy po liposukcii sú definitívne preč a moje vysnívané svaly, ktoré sa predtým trochu skrývali, konečne uzreli svetlo sveta..." pochválila sa pyšne kráska. Samozrejme priznala, že okrem spomínaného zákroku drží špeciálu diétu a pravidelne scvičí, keďže má problémy so štítnou žľazou a ak chce super vyzerať, musí na sebe makať. Ako sa vám páči?

Súvisiace články

Najčítanejšie