Skoro jasno
19°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Slávna topmodelka oslávila už 53. narodeniny: WAU, Claudia Schiffer ohuruje v bikinách aj dnes!
Zdielať na

Slávna topmodelka oslávila už 53. narodeniny: WAU, Claudia Schiffer ohuruje v bikinách aj dnes!

Zdroj: Profimedia

V 90. rokoch patrila medzi supermodelky, ktoré obdivoval celý svet a hoci je už o desiatky rokov staršia, vyzerá stále fantasticky a prirodzene. Pozrite sa, ako oslávila svoje narodeniny!

Blond vlasy, modré oči, zvodné pery a dokonalá štíhla postava spravili z Claudie Schiffer spravili pred rokmi jednu z najžiadanejších modeliek. Je dokonca zapísaná v Guinnessovej knihe rekordov, keď sa objavila na viac ako 1 000 obálkach časopisov. Ikonická kráska pred pár dňami oslávila už 53. narodeniny a svojich fanúšikov potešila narodeninovými fotografiami v bikinách.

Pôvodom nemecká kráska oslavovala v Grécku a podelila sa o romantické video plné slnka a pozitívnej energie, na ktorom sa pohráva s motýlikom. Blonďatá rodáčka z Rheinbergu, ktorá je už vyše dvadsať rokov šťastne vydatá za britského filmového producenta Matthewa Vaughna, má na sebe iba pestrofarebné bikiny a vyzerá tak skvelo, že by jej snáď nikto netipoval skutočný vek a to, že trojnásobnou mamičkou. 

Takto vyzerala v období najväčšej slávy...

A zatiaľ čo pred víkendom sa pochválila slávnostnou tabuľou s mnohými dobrotami, ktorú pre ňu v Grécku nachystali, v nedeľu sa dočkala pokračovania osláv, ktoré strávila práve v dvojdielnych plavkách. V tých zapózovala aj pri nápise Happy Birthday a namiesto torty dostala bábovku s čokoládovou polevou, na ktorej si sfúkla sviečky. 

Hoci je Claudia už “modelkou na dôchodku,” stále sa udržiava v super kondičke. Medzi jej pravidelné aktivity patrí joga a pilates, využíva aj osobného trénera a nedá dopustiť ani na dlhé prechádzky so psom.   

Klobúk dole, stále je krásna, však?   

Súvisiace články

Najčítanejšie