Jasno
14°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Anna má aj po 50-tke pevnú pleť bez vrások: Namiesto botoxu pridajte do stravy túto zložku, radí ženám
Zdielať na

Anna má aj po 50-tke pevnú pleť bez vrások: Namiesto botoxu pridajte do stravy túto zložku, radí ženám

Zdroj: Instagram/annamaria_kalebic

Aj keď po štyridsiatke stratila sebavedomie a necítila sa vôbec fit, dnes vyzerá a cíti sa oveľa lepšie ako kedykoľvek predtým. Toto jej vraj pomáha k štíhlosti a ku krásnej pleti bez vrások!

52-ročná Annamaria Kalebic ohuruje na sociálnych sieťach svojim mladistvým vzhľadom a dokonalou postavou. Krásna mamička tvrdí, že za to vďačí kľúčovej zložke v jedálničku, ktorá jej zmenila nielen postavu, ale aj pleť a vlasy, píše The Sun.

Ide to aj bez botoxu! 

Jej fanúšikovia sú absolútne nadšení z toho, ako táto mamička vyzerá a často jej tipujú aj o dvadsať rokov menej. Annamaria priznala, že v štyridsiatke sa cítila a vyzerala oveľa horšie, ako teraz a povzbudzuje aj ostatné ženy, že na zmenu v životospráve nikdy nie je neskoro.   

„Od pocitu fádnosti a nedostatku sebavedomia v štyridsiatke, k pocitu živosti a plného sebavedomia v päťdesiatke! Pýtate sa ako? Nie operáciou! Len som investovala do správnej stravy, silového tréningu a starostlivosti o seba,” napísala Anna k jednému z príspevkov a dodala, že to bolo jej najlepšie rozhodnutie. Keď sa ona cíti lepšie a zdravšie, je tiež lepšou matkou pre svoje deti.

„Moje zdravie a vzhľad sa dramaticky zmenili, keď som začala zvyšovať príjem bielkovín,” povedala fit mamička.   

Zdravé bielkoviny možno nájsť v potravinách, ako sú vajcia, orechy, chudé mäso, ryby, mliečne výrobky a niektoré obilniny.   

„Číslo jedna – proteín pomáha kontrolovať hlad a chute. Skúste začať svoj deň prvým jedlom obsahujúcim 30 g kvalitných bielkovín," poradila a dodala, že bielkoviny by sme mali pridávať ku každému jedlu či občerstveniu.

„Proteín tiež pomáha spaľovať viac kalórií, takže viac bielkovín v jedlách doslova pomáha naštartovať váš metabolizmus a pomáha vám spáliť viac kalórií počas dňa.“ 

 „Jesť viac bielkovín v kombinácii s pravidelnou fyzickou aktivitou pomáha udržiavať svalovú hmotu, a preto pomáha našej fyzickej schopnosti, keď prechádzame neskoršími fázami života.” 

"Výsledkom sú zdravšie bunky, ktoré ženám pomáhajú cítiť sa a vyzerať mladšie a žiarivejšie než kedykoľvek predtým a rovnako lepšie a zdravšie budú vyzerať aj vaše vlasy," dodáva na záver Annamaria.  

Niečo na tom rozhodne bude, čo poviete? Na svoj vek vyzerá naozaj fantasticky!   

@annamariakalebic My health & appearance changed dramatically when I started increasing my protein intake. #proteinforwomen #over50andfit #52yearsyoung #fitat50 #menopausetips ♬ original sound - Annamaria Kalebic

Súvisiace články

Najčítanejšie