Zatiahnuté
17°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Lucka Vondráčková prijíma vrásky s gráciou: TOTO podľa nej funguje lepšie ako botox
Zdielať na

Lucka Vondráčková prijíma vrásky s gráciou: TOTO podľa nej funguje lepšie ako botox

Zdroj: Facebook/Lucie Vondráčková

Napriek tomu, že má už niekoľko rokov po štyridsiatke, vyzerá stále ako dievčatko. Fanúšikovia ju často zahŕňajú lichôtkami s otázkami na jej neustále svieži vzhľad a energiu, ktorá z nej vyžaruje. Čo je jej tajomstvom?

Obľúbená česká speváčka a herečka Lucie Vondráčková (43) sa pohybuje v umeleckých vodách už od detstva. Za tú dobu si získala množstvo verných fanúšikov, s ktorými zdieľa aj niektoré momenty zo súkromia na svojich sociálnych sieťach, kde má obrovské množstvo priaznivcov. Tých často zaujíma aj to, ako sa jej darí vyzerať stále podstatne mladšie, ako je jej skutočný vek.  

Pokiaľ ide o starostlivosť o svoj vzhľad, speváčka nie je vyznávačkou plastických či iných invazívnych úprav. Naopak, proti času nebojuje, spolieha sa na zdravý životný štýl, a práve to je jej recept.

„Mám pocit, že najhoršie je bojovať proti času. Keď človek tak pláva, tak je to ako keď plávate s riekou, ale keď plávate proti prúdu, tak to stojí veľké úsilie. Ja si tak plávam s prúdom, starnem, všetci starneme a je to v poriadku,“ zverila sa Lucie Vondráčková pre super.cz počas nakrúcania nového videoklipu Daj mi svoju dlaň.   

Letné prázdniny sú zatiaľ v plnom prúde a obľúbená umelkyňa netrávi letné obdobie inak, než najmä so svojimi dvoma synmi Matejom a Adamom.   

„Darí sa nám pekne, som stále s chlapcami. A keď s nimi nie som, tak som rovnako s nimi. Teraz máme krásne prázdniny, jazdíme po všetkých čertoch a je nám spolu jednoducho dobre,“ dodala. 

Súvisiace články

Najčítanejšie