Zatiahnuté, dažďové prehánky
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Po dlhej dobe ju odfotili paparazzi, takmer ju nespoznali: TAKTO teraz vyzerá Cameron Diaz
Zdielať na

Po dlhej dobe ju odfotili paparazzi, takmer ju nespoznali: TAKTO teraz vyzerá Cameron Diaz

Zdroj: Instagram/Cameron Diaz

Niekdajšia herecká hviezda po niekoľkoročnej pauze opäť nakrúca film, no spoločnosti a fotografom sa naďalej vyhýba. Tieto momentky sú tak skutočnou vzácnosťou!

Cameron Diaz (50) sa vo filme objavila naposledy už takmer pred desiatimi rokmi, ale fanúšikovia na ňu nezabudli. Sem tam sa im prihovorí na sociálnej sieti, kde zverejňuje rôzne zdravé a rýchle recepty a zakaždým nezabudne spropagovať svoju vlastnú značku „wellness vína,“ bez umelých prísad a chemikálií. Aktuálne momentky slávnej blondínky odhalili, že aj ona v skutočnosti vyzerá trochu obyčajnejšie, ako sa sama prezentuje, píše mirror.co.uk.

Cameron si dala pauzu od herectva na dlhé roky a užívala si šťastie v súkromí s manželom a dcérkou Raddix, ktorú im vynosila náhradná matka. Hoci celebritná mamina tvrdila, že ju takýto život maximálne napĺňa a návrat na filmové plátna neplánuje, predsa si to po viac ako desaťročí rozmyslela.   

Profimedia

Bývalá hviezda Charlieho anjelov nakrúca komédiu pre Netflix “Back in Action” s Jamiem Foxxom, ktorý je momentálne hospitalizovaný a tak bolo natáčanie zatiaľ pozastavené. Povráva sa, že týmto filmom plánuje dať Cameron zbohom herectvu už definitívne, tak sa necháme prekvapiť, či to bude naozaj pravda.  

Profimedia

Je pravdou, že na aktuálnych paparazzi záberoch vyzerá niekdajšia sexi herečka ako obyčajná sivá myška, no treba uznať, že na päťdesiatničku má stále ukážkovú a štíhlu postavu! Čo poviete, spoznali by ste ju?  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie