Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Dermatologička prezradila tajomstvo mladistvého vzhľadu Jennifer Lopez: 4 dôvody, ktoré brzdia starnutie
Zdielať na

Dermatologička prezradila tajomstvo mladistvého vzhľadu Jennifer Lopez: 4 dôvody, ktoré brzdia starnutie

Zdroj: Instagram/jlo

Je to priam neuveriteľné, ale táto latino diva práve oslávila už 54 rokov. Ako to, že jej vôbec nepribúdajú vrásky a vyzerá dokonca lepšie ako pred rokmi a to dokonca aj bez botoxu a plastických operácií?

Americká speváčka a herečka Jennifer Lopez má čerstvých 54 rokov, no pri pohľade na jej dokonalé telo a krásnu tvár, by jej skutočný vek netipoval snáď nikto. Známa dermatologička, ktorá si hovorí Dr. Dray, nedávno natočilavideo s názvom "Prečo J. Lo nestarne", v ktorom sa snaží vysvetliť, ako je možné, že táto latino hviezda vyerá lepšie ako kedykoľvek predtým, píše brightside.me.

1. Žiadny botox  

''Doteraz som botox nevyskúšala,'' priznala JLo pred časom a zdôtaznila, že vyznáva skôr prirodzenú starostlivosť o pleť a vyberá si produkty, ktoré naozaj fungujú. Z beauty procedúr nedá dopustiť na chladivú masáž tváre, ktorá sa vykonáva pomocou ľadovej gule a vraj je to doslova zmizík na vrásky.   

Dr. Dray potvrdzuje, že botox a plastiky nie sú jediným spôsobom, ako mať dokonalú pleť a ako zvrátiť známky starnutia.  

“Myslím si, že ľudia majú dojem, že podstúpiť botox, výplne a kozmetické procedúry, je naozaj dôvod, prečo títo ľudia vyzerajú tak dobre. No sú to skutočne aj iné dôvody."  

Profimedia

2. Ochrana pred UV žiarením je kľúčová 

Profesionálna dermatologička podrobne popísala, že mnohé faktory, s ktorými sa stretávame počas života, môžu viesť k tvorbe vrások na našej pokožke. Jedným z týchto prispievajúcich faktorov je vystavovanie sa UV žiareniu. Podľa odborníčky sa Jennifer Lopez dôkladne chránila pred slnkom už od svojej mladosti, čo je jeden z dôvodov, prečo ma stále zdravú a mladistvú pleť.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

3. Zdravá strava je rozhodujúca   

Ďalším faktorom, ktorý má podľa dermatologičky dôležitú úlohu na vzhľade našej pokožky, je naša strava.  

''Výživové potreby každého človeka sú jedinečné a nie je nevyhnutne užitočné držať sa diéty celebrít, pretože budú mať iné nutričné potreby,'' vysvetlila a zároveň dodala, že existuje niekoľko vecí, ktoré sú dobré pre zdravie našej pokožky. Patria medzi ne zdravé tuky, dostatok bielkovín, vitamínov a minerálov a vitamín C na tvorbu dobrého zdravého kolagénu. 

„Ak máte vyváženú stravu, budete mať ten správny základ, ale ak prežijete na sladkých spracovaných potravinách, nepripraví vás to na zdravú pokožku,“ hovorí odborníčka a dodáva že žiadne množstvo botoxu alebo výplní to nezmení.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

4. Neustále v pohybe    

Tretím faktorom, ktorý je podľa odborníčky dôležitým pre krásnu pleť, je cvičenie. “Jej pokožka vyzerá sviežo a zdravo, pretože je stále aktívna, čo zlepšuje krvný obeh a znižuje zápaly v tele. A, samozrejme, Lopez je známa svojimi prísnymi cvičebnými postupmi a „non-stop“ tancom.”  

Dr. Dray dodáva, že na vzhľade našej pokožky hrá veľkú rolu ešte jeden faktor, nad ktorým nemáme žiadnu kontrolu, a to je genetika. Vysvetlila, že sem patrí „hrúbka našej pokožky“, stavy suchej kože, ako je ekzém, a tiež prirodzený farebný odtieň pokožky.   

Nuž, vyzerá to tak, že Jennifer Lopez má naozaj skvelú genetiku, no všetky ostatné tipy dermatologičky na spomalenie starnutia, môžete odteraz dodržiavať aj vy!   

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Súvisiace články

Najčítanejšie