Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Ste blondínka a túžite po malej zmene? TIETO odtiene ovládnu tohtoročné leto
Zdielať na

Ste blondínka a túžite po malej zmene? TIETO odtiene ovládnu tohtoročné leto

Zdroj: unsplash/ryan-moreno

Ak chcete dodať svojim blond vlasom ľahký letný refresh, máme pre vás niekoľko tipov. Z týchto aktuálnych farebných trendov si určite vyberiete.

Blond farba má širokú škálu odtieňov a niekedy je ťažké trafiť aj vybrať si tú správnu. Ak sa chystáte ku kaderníčke a chcete svoj odtieň aspoň mierne oživiť, inšpirujte sa najhorúcejšími letnými farbami.

Barbie blond 

Určite ste zaznamenali, že vďaka pripravovanej snímke Barbie, ktorá bude mať premiéru v júli, sa na sociálnych sieťach strhla ružová lavína. Inšpirácia ikonickou bábikou sa tak objavuje nielen v módnom, ale aj beauty svete. Ružová manikúra aj líčenie tak patrí medzi najväčšie trendy tohtoročného leta. A čo vlasy? Hádate správne – platinová blond sa zase hlási o slovo. Je však veľmi dôležité udržiavať ju neustále „čistú“, teda bez odrastov. Pri korienkoch, v dĺžkach aj končekoch musí byť jednoliaty odtieň.

Levanduľová blond 

Počas leta často experimentujeme a svoje vlasy napríklad zahaľujeme do pastelových tónov, ktoré sú ako stvorené na letné horúce dni. Ak túžite po jemnom oživení, skvele bude vyzerať levanduľová blond. Nemusíte sa hneď púšťať do permanentnej farby. Na trhu existuje množstvo farbiacich masiek, ktoré sa postupne vymyjú. Vy si tak na pár dní užijete farebnú zmenu a čoskoro sa vrátite k svojmu pôvodnému odtieňu.

Špinavá blond 

Špinavá blond predstavuje vyvážené spojenie svetlých a tmavých odtieňov. Ide o stredne tmavý až tmavý blond odtieň s hnedými podtónmi. Práve tie spôsobujú „špinavosť“. Vďaka tomu získava tento odtieň určitú rozmernosť, je nenáročná na údržbu a pôsobí veľmi prirodzene. Ak si prajete prejsť z blond vlasov na tmavší odtieň, je špinavá blond úplne skvelou voľbou. Na špinavú blond sa môžete odfarbiť aj v prípade, keď túžite po plavých kaderách, ale nechcete príliš zosvetľovať.

 Bezúdržbová blond 

Je známe, že blond vlasy sú veľmi náročné na údržbu. Nie každého však baví čo tri týždne navštevovať svojho kaderníka a pokiaľ to je presne váš problém, ideálna pre vás bude takzvaná bezúdržbová blond. Teda také, kedy sú korienky tmavé a končeky a kontúry tváre zase svetlé. Nielen, že s takou blond nie je príliš práca, navyše vyzerá veľmi prirodzene.

View this post on Instagram

A post shared by Joah Mendes (@joahhmendes)

Medová blond 

Teplé medové odtiene sú na letné mesiace ako stvorené. Odtieň zo zlatými podtónom bude dokonale odrážať slnečné lúče a celú vás zahalí do príjemného tepla. Medová blond je veľmi trendy a pokiaľ navyše máte svetlé oči, budete úplne neprehliadnuteľná. Skombinovať môžete túto farbu aj s o niečo tmavším karamelovým odtieňom. 

Súvisiace články

Najčítanejšie