Jasno
19°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Sociálne siete zaplavil nový trend, vďaka ktorému vám vlasy rýchlo narastú: Ako to funguje?
Zdielať na

Sociálne siete zaplavil nový trend, vďaka ktorému vám vlasy rýchlo narastú: Ako to funguje?

Zdroj: unsplash.com/anika-huizinga

Ak je vaša koruna krásy bez života, lesku a len pomaly rastie, mala by jej pomôcť práve táto špeciálna voda, ktorú si jednoducho vyrobíte aj doma. Novému trendu neodolalo už množstvo žien a tie sú s výsledkom veľmi spokojné...

Aktuálne hitom na sociálnych sieťach je práve rozmarínová voda, ktorá s vašimi vlasmi dokáže urobiť hotové zázraky! Prečo?

Ako sa správne starať o vlasy, aby ste ich mali čo najkrajšie? Toto sú rady odborníčky!

Rozmarín totiž obsahuje množstvo vitamínov, kyselinu listovú, vápvlasynik, draslík, železo a kozmetika vyrobená práve z tejto bylinky chráni pokožku pred negatívnymi vonkajšími vplyvmi a poradí si aj s mastnou pleťou. Čo sa týka samotných vlasov, pomôže vtedy, ak sa vám lámu, sú bez života a chceli by ste, aby vám rýchlejšie rástli. Príprava rozmarínovej vody je jednoduchá. Niekoľko vetvičiek rozmarínu najprv umyte, vložte do hrnca a zalejte štyrmi pohármi vody. 15 minút povarte, odstavte a bylinky v nej nechajte ešte aspoň 30 minút lúhovať. Potom vodu preceďte, nalejte do nádoby s rozprašovačom a uchovávajte v chladničke. Hotový zázrak vám takto uskladnený vydrží aj týždeň. 

unsplash/KaLisa Veer

Hotovú vodu striekajte aspoň dvakrát do týždňa na umyté vlasy a priamo ku korienkom. Vmasírujte a už neoplachujte. Prvé výsledky by sa mali dostaviť už po dvoch týždňoch pravidelného používania. 

@seeratsaini_ Rosemary is one of my FAV ingredients for MASSIVE HAIR GROWTH@seeratsaini_ ♬ EYES - Akshara

Súvisiace články

Najčítanejšie