Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kaderníčkine TOP tipy, ako sa v lete starať o vlasy: Toto by ste nikdy nemali robiť
Zdielať na

Kaderníčkine TOP tipy, ako sa v lete starať o vlasy: Toto by ste nikdy nemali robiť

Zdroj: unsplash/KaLisa Veer

Ak nechcete mať po letnej dovolenke úplne zničené vlasy, stavte na týchto pár zlepšovákov od profesionálnej kaderníčky. Jej tipy vám zachránia korunu krásy.

Rachel je profesionálna kaderníčka, ktorá veľmi dobre vie, ako sa správne postarať o vlasy. Ak chcete mať celoročne zdravú korunu krásy, stačí dodržiavať pár zásad. Na tieto by ste mali staviť v lete a počas dovolenky. 

Máte krátke vlasy a túžite po dlhšej hrive? Tu je pár rád, ktoré vám pomôžu pri ich raste...

​Ako často by ste si mali vlasy umývať? Záleží od toho, ako ste zvyknuté. Ak každý deň, tak tejto rutine môžete ostať verné. Ak sa, samozrejme, kúpete v bazéne, po každom raze by ste si ich mali umyť... Vedeli ste, že pred tým, ako sa hodíte do bazéna alebo mora, odporúča sa osprchovať nielen telo, ale aj hrivu vodou? Vlasy sú totiž ako špongia, ktorá do seba nasaje práve chlórovú vodu z bazéna alebo tú slanú z mora, ktorá im škodí. Pred opaľovaním by ste si na ne mali nastriekať nejaký prípravok s UV ochranou, zakryť si ich klobúkom alebo šiltovkou. Hoci sú rôzne vlasové produkty v hoteloch lákavé, mali by ste na ne zabudnúť a používať vlasovú kozmetiku, na ktorú ste zvyknuté! Ženská koruna krásy je najzraniteľnejšia, práve keď je vlhká. Preto ju nechajte voľne vysušiť a neviažte do drdola. 

@rachelvalentinehair Replying to @user holiday hair tips - the products I mentioned were the @L’Oréal Professionnel Paris metal detox cream, and the @Color Wow UK pop and lock #holidayhairstyle #sunhair #hairprotection ♬ original sound - Rachel Valentine

Súvisiace články

Najčítanejšie