Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Táto žena sa sťažuje na prehnaný záujem mužov: Keď uvidia jej vlasy, sú z nej úplne hotoví
Zdielať na

Táto žena sa sťažuje na prehnaný záujem mužov: Keď uvidia jej vlasy, sú z nej úplne hotoví

Zdroj: Profimedia

Jasmine tvrdí, že vďaka svojim vlasom je u mužov doslova na roztrhanie. Jej výnimočné poznávacie znamenie priťahuje opačné pohlavie ako magnet!

Ohromujúca červená hriva Jasmine Larsen meria viac ako 1,2 metra, vďaka čomu ju prirovnávajú k rozprávkovej Rapunzel.

Dlhovlasá kráska sa stala jednou z najznámejších vlasových influenceriek a hoci sa snaží radiť najmä ženám, viac správ dostáva od mužov, ktorí ju nielen obdivujú, ale dávajú jej rôzne návrhy a tiež ponuky na sobáš, píše The Sun.  

Profimedia

Absolventka biochémie z Bristolu je neustále zaplavovaná zvláštnymi ponukami od svojich obdivovateľov. Napríklad jeden muž jej ponúkol 250-tisíc libier za to, že by jej mohol ostrihať vlasy, najviac ju však šokovalo, koľkí muži si ju chceli hneď vziať.  

Hviezda sociálnych sietí, ktorá predáva svoje vlastné vlasové doplnky tvrdí, že muži vo všeobecnosti považujú dlhovlasé ženy za atraktívnejšie.  

Profimedia

V jej prípade ide aj o farbu vlasov, dlhé a ryšavé vlasy sú pre nich ako magnet. Jasmine si neskromne myslí, že mužov priťahuje aj vďaka svojej postave a štýlovému oblečeniu, no neustále návrhy od mužov jej už idú na nervy.   

„Napísala som niekoľko statusov na Instagrame o tom, aby mi prestali písať takéto veci. Najskôr mi to veľmi lichotilo, ale potom to začalo byť únavné a nechcela som nikomu ublížiť,” vysvetlila ryšavá Rapunzel, ktorej prekážajú najmä takí, pre ktorých sú jej vlasy fetišom...   

Súvisiace články

Najčítanejšie