Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Talentovaná vizážistka vás ohúri: Pri premenách na celebrity nebudete vedieť, ktorá je pravá
Zdielať na

Talentovaná vizážistka vás ohúri: Pri premenách na celebrity nebudete vedieť, ktorá je pravá

Zdroj: Profimedia

Nazrite do neobyčajného sveta maskérskej kúzelníčky s neuveriteľnou schopnosťou premeniť sa na kohokoľvek. Nezáleží na tom, či je to muž alebo žena, všetky premeny sú fantastické!

Známa vizážistka Evelin Costa milovala mejkap a líčenie od detstva a už ako 15-ročná si zo svojej vášne urobila úspešný biznis, píše Daily Star.

So šminkami, trochou latexu, vaty a divadelnej kozmetiky, sa Evelin dokáže premeniť na rôzne obľúbené celebrity a ikonické postavy. Líčenie bolo vždy jej vášňou a presne vedela, čo chce v živote robiť. 

Vďaka diplomu z kozmetického štúdia si Evelin rýchlo získala povesť špičkovej vizážistky v Sheppartone. Jej očarujúci vzhľad nadchol klientov a dychberúce premeny jej priniesli tisíce fanúšikov na sociálnych sieťach a to najmä počas pandémie, keď sa im venovala najviac. 

Profimedia

Harry Styles, Lady Gaga, Khloe Kardashian, Justin Bieber, Johnny Depp či Angelina Jolie... Pre talentovanú vizážistku bola každá jedna premena výzvou a zábavou. TikTok video, v ktorom sa premenila na ikonickú Miley Cyrus, uchvátilo dokonca viac ako 10-miliónov fanúšikov. 

Wau, tomu sa povie talent! Ktorá z jej premien sa najviac páči vám?

@makeupbyevelin Replying to @51.446 I mean who doesnt want to be Angelina Jolie #angelinajolie #makeuptransformation ♬ original sound - shiloh nouvel

@makeupbyevelin Everyone’s favourite villain #TWD #thewalkingdead #Negan #JeffreyDeanMorgan ♬ som original - THPSZ™

@makeupbyevelin Reply to @taylor.a19 ♬ original sound - EX7STENCE™

@makeupbyevelin Please tag- @mileycyrus ??#hannahmontana #mileycyrus ♬ He Could Be The One - Tristen?

@makeupbyevelin #khloekardashian #kardashians @khloékardashian ♬ original sound - james

Súvisiace články

Najčítanejšie