Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Šokujúce FOTO krásky z Baywatchu: Na ulici bez mejkapu vyzerá ako úplne INÁ žena!
Zdielať na

Šokujúce FOTO krásky z Baywatchu: Na ulici bez mejkapu vyzerá ako úplne INÁ žena!

Zdroj: Profimedia

Hoci má už dávno po päťdesiatke, na sociálnych sieťach sa prezentuje stále ako dračica s dokonalým lookom. Najnovšie paparazzi zábery však ukázali, že realita je úplne iná…

55-ročná Donna D’Errico, ktorá sa preslávila najmä seriálom Pobrežná hliadka ale tiež pózovaním pre Playboy, podstúpila niekoľko plastických operácií a estetických vylepšení, ktoré jej síce ubrali vek, dodali sexepíl, no zároveň ju zmenili na nepoznanie.

Aktuálne sexi tmavovláska má na Instagrame takmer 2-milióny sledovateľov a na sieť pridáva najmä svoje vyzývavé fotky, na ktorých vyzerá aspoň o dvadsať rokov mladšie. O to väčší šok nastal, keď ju paparazzi načapali na ulici úplne neupravenú bez štipky mejkapu, píše Daily Mail.  

Donnu pristihli na prechádzke so synom v Hollywoode. Nenalíčenú s neupravenými vlasmi a v ležérnej bielej kombinéze, by ju asi nespoznali ani jej najvernejší fanúšikovia. 

Profimedia

​Podľa týchto záberov je jasné, že bývalej seriálovej záchranárke k dokonalosti nepomohli ani početné plastiky, keďže jej sexi fotografie na sociálnych sieťach sú evidentne extrémne upravované…

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie