Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nebojte sa zbaviť dlhej hrivy! TOTO sú dôvody, prečo muži milujú ženy s krátkymi vlasmi
Zdielať na

Nebojte sa zbaviť dlhej hrivy! TOTO sú dôvody, prečo muži milujú ženy s krátkymi vlasmi

Zdroj: Profimedia

Dlhé vlasy boli odjakživa spájané so ženskosťou a príťažlivosťou, no doba sa mení, a najmä mužom sa krátkovlásky páčia čoraz viac!

Jedna z mnohých štúdií naznačuje, že ženy s dlhými vlasmi sú považované za zdravšie a inteligentnejšie, a ženy s krátkymi vlasmi sú viac príťažlivé a sexi, píše brightside.me. Prečo je to tak?

Krátke vlasy viac zaujmú a pritiahnu pozornosť 

Krátkovlasá žena vždy vyčnieva z davu a neunikne mužskému oku. Ak má k výraznému účesu aj dobrý štýl a sebavedomie, okamžite si získa pozornosť a ľudia si takúto ženu zapamätajú. 

unsplash.com/lance-reis

Viac vynikne tvár aj krk 

Vďaka krátkemu strihu okamžite vyniknú pekné črty vašej tváre, odhalí sa šija, čo je pre opačné okolie mimoriadne príťažlivé. Všimnite si, že aj na módnych prehliadkach majú modelky často dlhé vlasy vypnuté, aby viac vynikli ich tváre. 

Nosia ich aj svetové celebrity  

Mnoho slávnych žien v súčasnosti ale aj v minulosti stavilo práve na výrazne krátky účes, čo sa mužom páčilo a podvedome tiež túžia mať jednu takú doma.  

Profimedia

Rýchlejšie sa upravujú 

Jedna z vecí, ktoré muži na ženách neznášajú, je príliš dlhá príprava v kúpeľni predtým, ako idú von. Aj krátke vlasy treba upravovať, ale trvá to podstatne kratšie, za čo sú muži veľmi vďační! 

Krátke vlasy – viac sebavedomia 

Zmeniť radikálne strih vlasov a nosiť úplne krátke vlasy chce poriadnu odvahu a v mužských očiach sú tieto ženy mimoriadne sebavedomé, čo ich priťahuje!  

unsplash.com

Neprekážajú 

Mnohým mužom sa páčia dlhé vlasy, ale v niektorých chvíľach dokážu poriadne prekážať! S krátkym účesom to nehrozí nikdy! 

Mužom sa páči, že sa o seba staráte 

Krátky šik účes si vyžaduje údržbu a aby vyzeral stále dobre, je potrebné sa často strihať. Väčšinou ho volia ženy, ktoré sú trendy a šik a záleží im na svojom celkovom looku. Navyše, krátke a pravidelne strihané vlasy vyzerajú pekne, husto a najmä zdravo.  

No povedzte, nelákalo vás aspoň raz v živote vyzerať tak sexi ako Sharon Stone? Ak ste stále nenabrali odvahu, nech sa páči niekoľko šik krátkych účesov na inšpiráciu!  

View this post on Instagram

A post shared by LensCrafters (@lenscrafters)

Súvisiace články

Najčítanejšie