Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
V spoločnosti je stále hviezda, no doma je to úplne iná žena: TAKTO Pamelu Anderson často nevidieť!
Zdielať na

V spoločnosti je stále hviezda, no doma je to úplne iná žena: TAKTO Pamelu Anderson často nevidieť!

Zdroj: Profimedia

Slávna blonďavá sexica potešila svojich fanúšikov milými domácimi momentkami, na ktorých nie je vôbec upravená ani nalíčená a vyzerá presne tak, ako hociktorá iná mama v domácnosti...

Najslávnejšia seriálová záchranárka Pamela Anderson (55) zdieľala na sociálnej sieti rodinnú momentku z Dňa matiek, keď ju synovia obdarovali krásnymi kyticami kvetov. Mnohých prekvapilo, že nemala problém zverejniť, ako vyzerá, keď si užíva súkromie. Bez hviezdneho stylingu a bez štipky mejkapu je totiž na nepoznanie!

Bez výrazných líčidiel a upravených vlasov vyzerá Pamela úplne inak, ako sme na ňu zvyknutí z televíznych obrazoviek. Na druhú stranu je však sympatické, že sa snaží udržiavať sviežo a fit aj bez chirurgických zásahov a darí sa jej to skvelo. 

Nenalíčená Pamela s rozcuchanými vlasmi v obyčajnom bielom tričku vyzerá v spoločnosti svojich synov síce obyčajne, no veľmi šťastne a mladistvo. 

„Rada vidím svoje pehy. Mám rada, keď nemám upravené vlasy tiež milujem svieži pocit tváre bez líčenia. Nemám rada botox, nehybnosť, opuchy a kozmetické injekcie, to na mňa skrátka nefunguje. Chcem vidieť, ako sa bude moja tvár meniť,“ pvedala Pamela, ktorá vraj zo starnutia nemá žiadne obavy...

Nuž, zatiaľ sa jej to darí, na 55 rokov vyzerá stále skvelo, čo poviete?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie