Jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Super TRIK na krásne a plné pery: Vyskúšajte obyčajná fintu vizážistov, funguje perfektne!
Zdielať na

Super TRIK na krásne a plné pery: Vyskúšajte obyčajná fintu vizážistov, funguje perfektne!

Zdroj: Profimedia

Túžite po krásnych a plných perách, ktoré sú ako stvorené na bozkávanie? Pomôže vám k nim jedna vec, ktorú máte určite doma.

Aj vy obľubujete výrobky, ktoré sa dajú použiť na viac účelov? Rúž ako lícenka, ceruzka na oči na vyplnenie riedkeho obočia a tiež napríklad očný krém, ktorý mimoriadne prospeje vašim perám! Vyskúšajte to!

Mali by ste odvahu na takýto zákrok?

Očný krém na pery? 

Že by vám to nikdy nenapadlo? Vyskúšajte si popri večernom krémovaní očného okolia ošetriť rovnakým krémom aj pery, prekvapí vás, ako im to prospeje! Nemajte žiadne obavy, tento trik používajú aj vychytení vizážisti a schvaľujú ho aj dermatológovia.  

Prečo to funguje? 

Pokožka okolo očí je mimoriadne jemná a citlivá, rovnako ako pokožka na perách. Sú to tiež miesta, ktoré majú najväčší predpoklad na tvorbu vrások, preto im treba venovať zvýšenú starostlivosť. Očné krémy sú väčšinou veľmi bezpečné, pretože nesmú uškodiť očiam, ak by sa do nich náhodou dostali. Obsahujú celú škálu hydratačných a výživných látok, ktoré rovnako oko očnému okoliu, prospejú aj perám. 

Profimedia

Iste, môžete si zakúpiť špeciálne balzamy a hydratačné séra na pery, ale ak chcete ušetriť peniaze a tiež miesto na poličke v kúpeľni, pokojne si v oboch prípadoch vystačíte s jedným krémom. Ak si na túto fintu zvyknete a budete pery natierať pravidelne, perfektný výsledok v podobe krásnych a vyživených pier budete vidieť veľmi rýchlo! 

Tip navyše: Ďalší super trik, ako získať krásne a šťavnaté pery, je masáž kefkou. Použiť môžete obyčajnú jemnú zubnú kefku, ktorú si vyhradíte iba na tento účel a pred nanesením krému si ňou pery nasucho premasírujete. Následne si naneste krém alebo balzam na pery. Pri pravidelnom opakovaní masáže bude sa budete tešiť z krásnych pier aj bez botoxu!  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie