Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Slovenskú CHER nám teraz závidia aj v Čechách: Z jej sexi outfitu nespustíte oči
Zdielať na

Slovenskú CHER nám teraz závidia aj v Čechách: Z jej sexi outfitu nespustíte oči

Zdroj: Profimedia

Na veľkolepom koncerte v pražskej Lucerne pri príležitosti 80-tky Felixa Slováčka nechýbala ani naša spevácka diva Sisa Lelkes Sklovská. Jej vystúpenie a rovnako aj celkový styling boli jednoducho neprehliadnuteľné!

Na narodeninovom koncerte Felixa Slováčka, ktorý už čoskoro oslávi okrúhlu osemdesiatku, sa to slávnymi tvárami len hemžilo. Medzi slávnymi českými stálicami nechýbalo ani niekoľko slovenských umelcov, medzi nimi aj Sisa Lelkes Sklovská (57), ktorá zabodovala nielen u oslávenca, ale ohromila absolútne všetkých prítomných.

Nestarnúcu Sisu spája s Felixom Slováčkom nielen láska k hudbe, ale niekoľko rokov sú dobrými priateľmi aj v súkromí. Preto nebolo žiadnym prekvapením, že sa na koncerte objavila a oslávencovi v Lucerne aj zaspievala. 

“Môj Priateľ Felix už 26 rokov. Na javisku aj v súkromí. Je mi cťou, že zajtra opäť spievam v legerdárnej Lucerne v Prahe pre neho,” napísala Sisa na Instagram tesne pred koncertom. 

Profimedia

„Je zakaždým dobre naladený, vtipný, zábavný, priamy a otvorený a za každej situácie veľmi príjemný spoločník,“ cituje speváčku český magazín expres.cz. 

Sisa Slováčkovi zaželala presne to isté, ako pred desiatimi rokmi. „Aby si navždy zachoval svoj humor a optimizmus. To sú vlastnosti, ktoré ho robia večne mladým,“ povedala Sklovská, ktorú v Prahe sprevádzal jej manžel Juraj Lelkes. V poriadne vyzývavom outfite a odvážnom stylingu si ju musel určite poriadne strážiť! 

Tri roky pred šesťdesiatkou vyzerá Sisa absolútne dokonalo, čo poviete? Páči sa vám jej outfit a celková vizáž?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie