Jasno
14°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Určite nečakala, že sa raz objaví na titulke módneho magazínu: WAU, Evelyn vyzerá úžasne!
Zdielať na

Určite nečakala, že sa raz objaví na titulke módneho magazínu: WAU, Evelyn vyzerá úžasne!

Zdroj: instagram/evelynjefresh

Vyzerá to tak, že sympatickej komičke sa opäť začína dariť a dostáva jednu lukratívnu ponuku za druhou. Len tak ďalej, Evelyn!

Stand-up komička, moderátorka a príležitostná herečka Eva Evelyn Kramerová (32) bola v minulosti na obrazovkách veľmi často, no keď prišla o lukratívne moderátorské posty, stiahla sa na čas do úzadia, dokonca úprimne priznala aj psychické problémy. Našťastie, karta sa obrátila a Evelyn má opäť dôvod na radosť!

Evelyn bude už čoskoro moderovať veľký galavečer SOWA – udeľovanie cien najlepším slovenským influencerom. Jej parťákom nebude nikto iný, ako svojský moderátor Sajfa, s ktorým komička odletela do exotiky, aby tam natočili upútavky na tento galavečer. Už čoskoro si ho môžete pozrieť na JOJke! 

Okrem toho, že sa Evelyn pripravuje na túto veľkú moderovačku, začala účinkovať aj v bratislavskom divadle GUnaGU a veľký rozhovor s krásnou titulkou má momentálne aj v českom módnom magazíne Cosmopolitan. 

Podľa množstva pozitívnych reakcií je jasné, že Evelyn má kopec fanúšikov aj v susedných Čechách. Klobúk dole, vyzerá naozaj fantasticky, súhlasíte?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa EMMA (@emma.magazine)

Súvisiace články

Najčítanejšie