Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Veľká zmena v živote Zuzany Plačkovej: Všimli ste si ju aj vy?
Zdielať na

Veľká zmena v živote Zuzany Plačkovej: Všimli ste si ju aj vy?

Zdroj: Profimedia.sk

Zuzana Plačková vie vždy niečím prekvapiť! Všimli ste si, že už niekoľko týždňov nepoužíva to, bez čoho sa dlhé roky neobišla?

Zuzana patrí k najpopulárnejším Slovenkám na instagrame, kde sa jej fanklub každým dňom rozrastá. Vďaka sociálnym sieťam sa z nej stala milionárka, keďže práve tu propaguje svoje produkty. Pre mnohé ženy je vzorom a rady by sa jej podobali… Prečo?

​Pretože chcú byť na pohľad také dokonalé ako ona. Zuzana má za sebou niekoľko skrášľovacích zákrokov a na sebe vylepšila všetko to, čo sa jej nepáčilo. Napriek tomu sa nikdy netajila tým, že k super vizáži na fotkách a videách používa rôzne filtre. Práve s nimi dlhé roky fungovala. Hoci v realite bez nich nevyzerala ako iný človek, filtre ju predsalen trochu zmenili. A teraz je tomuto moderného “zlozvyku” koniec! Plačková nasleduje trendy zahraničných influenceriek a už pred niekoľkými týždňami sa rozhodla, že ich prestane používať. Všimli ste si to?

Na prvých dvoch fotkách je Zuzana bez filtrov, na poslednej s filtrom...

instagram/queen.plackova

​Pred pár dňami sa jej jeden z filtrov opätovne zapol a Zuzana sa nestíhala čudovať. Dnes nechápe, ako s nimi mohla fungovať… “Normálne po 2 mesiacoch sa mi omylom zapol filter a hrôza. Nechápem, kde som mala oči, však to je katastrofa,” priznala. Čo si myslíte vy?

Súvisiace články

Najčítanejšie