Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Po nedávnom trapase v televízii je opäť vo forme: Patrasová zmenila imidž, TAKTO vyzerá!
Zdielať na

Po nedávnom trapase v televízii je opäť vo forme: Patrasová zmenila imidž, TAKTO vyzerá!

Zdroj: Profimedia

Pred pár dňami schytala poriadnu kritiku za vystúpenie v televízii, keď nebola úplne v najlepšej forme a možno aj preto sa rozhodla trošku skrášliť. Dáda vyzerá opäť k svetu, pozrite sa, ako jej to svedčí!

Patrasová (66) na seba v poslednej dobe upozornila predovšetkým nie príliš vydareným vystúpením v rannej televíznej relácii. Dáda nevyzerala najlepšie, veľa toho nepovedala a miestami sa zdalo, že si niektoré veci vôbec nevybavuje. Bola zmätená a hľadala slová, píše český Blesk.

„K tomu, čo sa píše, len toľko, že som do televízie išla s chrípkou a horúčkou. Moja chyba. Kto chce psa biť, vždy si palicu nájde. Nemala som tam chorá chodiť,“ odôvodnila Dáda neskôr svoj stav a tvrdila, že sa jej choroba často vracia, pretože ju nevyleží a neprelieči sa.   

Po niekoľkých dňoch po nevydarenom rozhovore sa Dáda zjavne rozhodla nakopnúť a navštívila svojho kaderníka Jiřího Hrabala, ktorý z nej vďaka šik účesu a líčeniu spravil zase príťažlivú dámu. Dáda mu rada zapózovala vo videu a s usmiatou tvárou iba potvrdila, že sa cíti opäť skvelo a fit. Snáď jej to vydrží tentokrát dlhšie!

Súvisiace články

Najčítanejšie