Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Slobodná mamička minula tisíce, aby vyzerala viac sexi: Neuveríte, čo spravila teraz!
Zdielať na

Slobodná mamička minula tisíce, aby vyzerala viac sexi: Neuveríte, čo spravila teraz!

Zdroj: Profimedia

Mladá žena veľmi túžila po tom, aby už nepôsobila ako nenápadná sivá myška a neváhala kvôli tomu podstúpiť niekoľko skrášľovacích zákrokov. Paradoxne, rýchlo zistila, že nový vzhľad jej naozajstné šťastie nepriniesol.

Slobodná dvojnásobná mamička Tracy Kiss (35) si splnila sen a v priebehu niekoľkých rokov zmenila svoj vzhľad na nepoznanie, píše tyla.com.

Zo sivej myšky sexica 

Tracy absolvovala niekoľko skrášľujúcich a plastických zákrokov vrátane zväčšenia prsníkov, rhinoplastiky, liftingu zadku, plastiku vagíny, transplantáciu vlasov a niekoľko ďalších zákrokov, za ktoré dala dokopy viac ako 113-tisíc eur. 

Ďalšie nemalé peniaze stálo mamičku aj udržiavanie nového vzhľadu. Mesačne míňala minimálne 600 libier za predlžovanie mihalníc, falošné nechty, falošné opálenie, predlžovanie a úpravu vlasov, výplne, botox a make-up. 

Profimedia

Návrat k prirodzenosti

Hoci mamička dosiahla to, po čom tak veľmi túžila, postupom čase si uvedomila, že nový sexi vzhľad ju jednoducho nerobí šťastnou. 

„Ľudia ma neustále urážali, nazývali ma hlúpou umelinou a vyčítali mi, že míňam na seba také veľké peniaze,“ posťažovala sa Tracy, ktorá sa nakoniec rozhodla pre návrat k prirodzenému vzhľadu.   

Profimedia

​Tracey priznala, že až keď upustila od vylepšovacích procedúr, uvedomila si, že to v prvom rade nepotrebuje. "Uvedomila som si, že nepotrebujem napojené blond vlasy alebo dlhé umelé nechty, aby som sa milovala. Som šťastná aj bez toho, úplne som zminimalizovala svoj život ako celok," povedala mamička, ktorá tvrdí, že napriek tomu zostáva stále rovnakým človekom. 

"Z odfarbenej blond som sa vrátila k svojej prirodzenej farbe vlasov. Odstránila som si umelé nechty a nepoužívam falošné opálenie. Tiež už necítim potrebu vystavovať svoj dekolt a cítim sa veľmi spokojná,“ uzavrela mladá žena, ktorá neľutuje, že si vyskúšala aj život vyzývavej krásky.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tracy Kiss?? (@tracykissdotcom)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tracy Kiss?? (@tracykissdotcom)

Súvisiace články

Najčítanejšie