Skoro jasno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Nadpojená hriva ju rýchlo omrzela! Belohorcová sa vrátila k prirodzeným vlasom, šik účes jej ľudia vychválili
Zdielať na

Nadpojená hriva ju rýchlo omrzela! Belohorcová sa vrátila k prirodzeným vlasom, šik účes jej ľudia vychválili

Zdroj: Instagram/zuzanabelohorcova

Bývalá moderátorka opäť raz dokázala, že sa zmien nebojí a už po pár týždňoch urobila opäť radikálnu zmenu vo svojom vzhľade. Čo poviete, pristane jej to teraz viac?

Niekdajšia moderátorka šteklivých relácií Zuzana Belohorcová (47) sa iba nedávno pochválila na sociálnej sieti dlhými nadpojenými vlasmi, no vyzerá to tak, že ju veľmi rýchlo omrzeli. Rozhodla sa ich totiž zbaviť a stavila na svieži jarný strih, ktorý sa jej bude rýchlo a ľahko upravovať.

Príťažlivá blondínka nedostala do vienka príliš husté vlasy, preto si rada občas dopomohla príčeskami či nadpojenými vlasmi, čo urobila aj nedávno. Hoci jej to veľmi pristalo, pravdepodobne to nebola až taká ideálna voľba, nakoľko Zuzana žije s rodinou pri mori a dlhé vlasy si vyžadovali aj náročnejšiu údržbu.  

Zuzana sa preto opäť rozhodla navštíviť kadernícky salón, nadpojených vlasov sa zbavila a nechala si svoje vlasy ostrihať na ležérne mikádo s ofinou. Tento účes je pre Zuzku skvelou voľbou, nakoľko jej riedke vlasy pôsobia objemnejšie a ofina jej výborne zakrýva príliš vysoké čelo.  

Fanúšikovia jej nový svieži vzhľad vychválili a Zuzka prezradila, že v salóne nechala za účes 165 eur, čo rozhodne nie je málo, ale výsledok je naozaj super, súhlasíte?  

Súvisiace články

Najčítanejšie