Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Najkrajšie jarné manikúry, ktoré ovládli Instagram: Z týchto trendov si určite vyberiete
Zdielať na

Najkrajšie jarné manikúry, ktoré ovládli Instagram: Z týchto trendov si určite vyberiete

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Ako lepšie privítať jar ako novou trendy manikúrou? Nebojte sa odviazať a inšpirujte sa horúcimi trendmi, ktoré sú také pestré, že si každý nájde tú top!

Kvety, farby, lesk a ligot – dodajte svojim nechtom ten pravý jarný refresh! Toto sú druhy manikúry, ktoré sú momentálne in. Ktorá z nich vás zaujala najviac?

Mliečne nechty

Veľkým hitom Instagramu sú takzvané "milky nails" alebo mliečne nechty, ktoré naozaj pripomínajú pohár mlieka. Jedná sa o decentnú, ale veľmi elegantnú manikúru, ktorá pristane všetkým veľkostiam nechtov. Nechty nemusíte nijako ďalej prizdobovať. Pokiaľ sú na vás ale predsa len veľmi jemné, môžete ich doplniť zlatými alebo striebornými kamienkami či trblietkami. 

Mikro francúzska manikúra

Francúzska manikúra patrí medzi trendy, na ktoré sa na nejakú dobu zabudlo. Už minulý rok sa ale hlásila zase o slovo a tento rok tomu nebude inak. Zabudnite ale na hrubé prúžky. Trendy sú tie úplne najtenšie, ktoré pôsobia modernejšie. Zvoliť môžete ako bielu klasiku, tak pastelové tóny. Skvele vyzerá aj obrátená francúzska, kedy prúžok lemuje nechtové lôžko.

Ombré nechty

Technika ombré vyzerá skvele na vlasoch, ale veľkú parádu urobí aj na nechtoch. Hoci vyzerá tieňovaná manikúra na prvý pohľad zložito, zvládnete ju ľavou zadnou. Nechty nalakujte nepriehľadným lakom, pomocou hubky na make-up, dvoch alebo troch rôznych odtieňov a krátkymi a rýchlymi pohybmi vytvorte tieňovanie.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Melanie (@overglowedit)

Metalické odlesky

Na jar sa nebojte zažiariť! Či už zvolíte chladnú striebornú, žiariacu zlatú alebo odlesky ružového zlata či podtón do zelenej a modrej, nešliapnete vedľa. Vaše nechty budú neprehliadnuteľné a oživia akýkoľvek outfit. Absolútny lesk bude na jar veľkým hitom a rozhodne ho musíte vyskúšať.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sola Salon Studios (@solalosangeles)

Pastelové tóny

Čiernu, šedú a tmavomodrú nechajte na dne svojich kozmetických šuplíkov a namiesto toho dajte prednosť pastelovým tónom. Presne tie sa totiž na jar hodia úplne najviac! Skvele bude na vašich nechtoch vyzerať žltá, pastelovo ružová, odtieň baby blue alebo mentolová. Nechty môžete nalakovať do jedného odtieňa alebo ich pokojne na rukách vystriedajte hneď niekoľko.

Jednoduché kvety

Minulý rok boli veľkým instagramovým hitom sedmokráskové nechty. Aj tento rok sa držia v trendoch čo sa manikúry týka. Na prvý pohľad vám môže tento dizajn pripadať trochu zložitý. S trochou cviku si však sedmokrásky čoskoro vytvoríte ako profík, a pokiaľ sa vám do toho predsa len nechce, môžete použiť samolepky s motívom sedmokrások, ktoré len na necht prilepíte a pomocou bezfarebného laku na nechty zalakujete. Pokiaľ sa vám motív sedmokrások úplne nepáči, zvoliť môžete akékoľvek iné kvety.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Amie - Holliday Gels (@hollidaygels)

Súvisiace články

Najčítanejšie