Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Kristína Kormúthová ukázala zle vytetované obočie: Bojovala som s tým...
Zdielať na

Kristína Kormúthová ukázala zle vytetované obočie: Bojovala som s tým...

Zdroj: instagram/kristina_kormuthova

Hoci je pre mnohé ženy ideálom krásy a módnou inšpiráciou, Kristína Kormúthová tentoraz ukázala, že ani ona nie je dokonalá a pred svetom skrývala chybičku krásy. A tá trápi mnohé ženy!

Bývalá finalistka miss sa o svoj vzhľad príkladne stará a z času na čas podstupuje rôzne omladzujúce procedúry. O nich bez akýchkoľvek tajností svoje fanúšičky informuje aj na sociálnych sieťach. Tentoraz urobila opak a ukázala to, čo mnohé ženy pred svetom skrývajú!

​"Naozaj som veľmi bojovala s tým, či zverejním to video a teda vyjsť takto s kožou von a s farbou na trh... Stálo to za to. Vystúpila som zo svojej komfortnej zóny a ukázala svoju Achillovu pätu," priznala Kristína. Kráska má rovnako ako mnoho iných žien vytetované obočie, s ktorým nebola spokojná. Nabrala však odvahu, ukázala ho svetu tesne predtým, ako si ho nechala odstrániť...

instagram/kristina_kormuthova

​Mať dokonalé obočie je snom mnohých žien, no docieliť ho, nie je vôbec jednoduché! Aj preto si mnohé ženy pomáhajú práve tetovaním, to však nie vždy dobre dopadne. "Neustálym tetovaním (16x) mi chĺpky postupne vypadali. Tak mne už naozaj zostáva len to nastreľovanie," zverila sa Kristína. 

Súvisiace články

Najčítanejšie