Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Po dlhej dobe v spoločnosti, spoznali by ste ju? TAKTO vyzerá Kim Basinger tesne pred 70-tkou!
Zdielať na

Po dlhej dobe v spoločnosti, spoznali by ste ju? TAKTO vyzerá Kim Basinger tesne pred 70-tkou!

Zdroj: Profimedia

V osemdesiatych rokoch patrila k najsexi herečkám a jej dokonalé krivky s blond hrivou obdivovali muži aj ženy po celom svete. Žiaľ, ani ona sa nedokázala zmieriť s pribúdajúcim vekom a vráskami a po extrémnych zákrokoch je dnes na nepoznanie.

Blonďavá kráska bola obrovským sexsymbolom osemdesiatych rokov a jej atraktivita fascinovala filmových tvorcov aj milióny fanúšikov z celého sveta.

69-ročná Kim Basinger sa posledné roky vyhýba spoločnosti a žije v ústraní, preto sú jej aktuálne fotografie skôr raritou. Najnovšie sa predsa len do spoločnosti vybrala a to kvôli tehotnej dcére Ireland, ktorá usporiadala party – baby shower, pre svoju ešte nenarodenú dcérku, píše people.com.

Kim Basinger patrila právom medzi najkrajšie ženy sveta...

Kim patrila medzi krásky, ktoré sú šarmantné aj v zrelom veku, no napriek tomu sa s pribúdajúci vráskami nedokázala zmieriť, prehnala to so zákrokmi aj s botoxom a jej tvár je až neprirodzene vyžehlená bez prirodzenej mimiky.

Kim Basinger prišla s partnerom Mitchom Stonom na oslavu, ktorú usporiadala jej dcéra Ireland Baldwin pri príležitosti jej ešte nenarodenej dcérky, ktorej plánuje dať meno Holland. 

Profimedia

​Party sa uskutočnila v priestoroch hollywoodskeho striptízového klubu Jumbo's Clown Room a Kim sa tam objavila v štýlovom sivom kostýme v pánskom štýle, ktorý jej veľmi pristal. Pri pohľade na jej tvár to už však také príjemné nebolo. 

Okrem toho, že herečka vyzerá absolútne neprirodzene a zákrokmi prišla o svoj povestný šarm, pôsobila veľmi smutným dojmom. Ktovie, možno sa len necítila vo svojej koži, keďže sa podobným akciám zvyčajne oblúkom vyhýba...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Celeb Mess (@celebmess)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ireland (@irelandirelandireland)

Najčítanejšie