Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Táto žena sa sťažuje, že trpí kliatbou krásnych: Vraj je taká dokonalá, že jej všetci závidia
Zdielať na

Táto žena sa sťažuje, že trpí kliatbou krásnych: Vraj je taká dokonalá, že jej všetci závidia

Zdroj: Instagram/shye.lee

Keď sa mladá kráska zverila na sociálnej sieti so svojím „problémom,“ ľudia ju vysmiali. Čo si o tom myslíte vy?

Atraktívna Shye Lee sa posťažovala, že jej krása sťažuje život a dokonca je pre ňu prekliatím. Na svojom profile uviedla niekoľko konkrétnych dôvodov, no ľudia pre jej „trápenie“ veľmi pochopenie nemali, píše outkick.com.

Populárna influencerka tvrdí, že byť atraktívna má mnoho negatív, ktoré si vraj mnohí ľudia neuvedomujú. Podľa sexi brunetky môže príliš atraktívny vzhľad život skôr sťažovať. Sama tento problém nazvala „kliatbou krásnych“. 

Shye je presvedčená, že väčšina ľudí z jej okolia jej závidí a týka sa to vraj aj jej rodiny, priateľov, či kolegov v práci. Aj toto je podľa nej dôvod, prečo ju často nepozývajú na oslavy či večierky. „Keď ste krásni, tak skrátka môžete byť milí ako chcete, ale ostatní vám budú závidieť a správať sa k vám nepríjemne,“ myslí si kráska. 

„Dokonca prepásnete aj veľa večierkov, osláv narodenín a ďalších akcií, pretože niektoré ženy sa boja, že im preberiete mužov,“ pokračovala a dodala, že iste to má aj svoje výhody, ako napríklad drinky zadarmo, pozvánky na VIP udalosti a väčšie šance na „získanie bohatého muža“, no aj tak prevažujú tie negatívne stránky.

Pod jej videom sa rozpútala veľká debata a väčšina ľudí ju za „problém“ vysmiala, ale napísali aj ženy, ktoré si myslia presný opak. Napísali, že v živote prešli premenou z neatraktívnych na atraktívne, a mali tak možnosť porovnať správanie okolia. 

„Ľudia sa ku mne správali oveľa lepšie, dostala som oveľa viac pracovných príležitostí, lepšie sa mi darilo nadväzovať nové kontakty. V porovnaní s tým, aký som mala život predtým, to bolo skrátka oveľa lepšie,“ napísala jedna z nich. 

Čo by ste tejto nešťastnej kráske odkázali vy?

@shye.lee

PRETTY GIRL CURSE IS REAL! ???

♬ original sound - Shye Lee | Marketing + Biz

Súvisiace články

Najčítanejšie