Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Krásnej Slovenke v populárnom salóne zničili vlasy: Takto jej na hlave zachraňujú to, čo jej ostalo!
Zdielať na

Krásnej Slovenke v populárnom salóne zničili vlasy: Takto jej na hlave zachraňujú to, čo jej ostalo!

Zdroj: instagram/mambadasha

Hustá kučeravá hriva ju už omrzela, preto chcela zmenu. Tá však vôbec nedopadla tak, ako si to predstavovala! Dáša Mamba Šarközyová má teraz toto na svojej hlave!

Hoci má Mamba prirodzene veľmi pekné vlasy, aj ona zatúžila po zmene. Preto sa pred pár týždňami vybrala do jedného z vychytených bratislavských salónov, ktorý obľubuje veľa celebrít. Svoju návštevu však rýchlo oľutovala. 

​Domov totiž odchádzala s plačom. V salóne jej vlasy úplne zničili! "Moje krásne vlny sú preč a na hlave zostal len šedivo-zelený chemlon..." priznala herečka a ukázala, ako jej vlasy vyzerajú. 

instagram/mambadasha

Znie to neuveriteľne, no za spálené vlasy v top salóne zaplatila až 240 eur. Keďže s výsledkom vôbec nebola spokojná, reklamovala ho, no nepochodila. „Viete, že ja veľmi nerada robím "antireklamu", respektíve skoro nikdy nemenujem konkrétne. V tomto prípade som sa ešte stále nerozhodla, či zverejním salón, v ktorom sa toto udialo. Pôvodne som nechcela, ale po ostrej výmene názorov s majiteľom som si povedala, že toto by sa nemalo diať.”

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mamba Dasha ? (@mambadasha)

Mamba našťastie našla oveľa lepšie kaderníctvo, kde jej zničené vlasy pomaličky dávajú dokopy. "Nedokážu mi bohužiaľ naspäť vrátiť odpálené konce, ale budeme aktívne makať na tom, aby sme časom vypestovali späť krásne, zdravé vlásky..." dodala na záver. A vyzerá to tak, že sa im to aj darí! Takto aktuálne vyzerá jej koruna krásy...

instagram/mambadasha

Súvisiace články

Najčítanejšie