Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Máte tento populárny šampón aj vy doma? Ženám z neho vypadali vlasy!
Zdielať na

Máte tento populárny šampón aj vy doma? Ženám z neho vypadali vlasy!

Zdroj: Thinkstock

Táto značka kozmetiky na vlasy patrí medzi tie luxusnejšie a používajú ju aj mnohé celebrity práve pre jej super účinky. Najnovšie však čelí žalobe, keďže mnohé ženy tvrdia, že im z nej vypadali vlasy!

Na sociálnych sieťach aj v reklamách jej robia mnohé známe tváre reklamu a označujú ju za to najlepšie, čo môžete svojim vlasom dopriať. Olaplex je aj na Slovenku mimoriadne populárny a používa ho mnoho žien. Najnovšie však čelí žalobe vyše tridsiatich žien.

Hoci sú vlasy Diany Mórovej namáhané, nebojí sa, že o svoju korunu krásy príde! Prečo?

​Tie chcú na americkom súde dokázať, že ich produkty nie sú vôbec také nezávadné, ako to firma tvrdí. Rozborom totiž prišli na to, že samotné produkty obsahujú agresívne chemikálie, niektoré dokonca také, aké by sa v tejto kozmetike ani nemali nachádzať. A práve ich mix spôsobuje podráždenie pokožky a môže mať aj za následok vypadávanie vlasov. Dôkazom nemajú byť len samotné chemické rozbory produktov, ale aj fotky vyše tridsiatky žien. Niektoré z nich po dlhoročnom používaní spomínanej značky totiž prišli aj o viac ako polovicu svojej hrivy. Iným zase na hlave ostali veľké plešatého miesta. Samotná firma sa bráni, za svojimi produktmi si stojí a naďalej tvrdí, že sú bezpečné... 

Súvisiace články

Najčítanejšie