Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Spomínate si na film Vtáky v tŕní? Z krásnej Meggie je dnes vychudnutá a vráskavá babička
Zdielať na

Spomínate si na film Vtáky v tŕní? Z krásnej Meggie je dnes vychudnutá a vráskavá babička

Zdroj: Profimedia

Dnes už kultový príbeh zakázanej lásky chytil za srdce pred rokmi ľudí z celého sveta. Pozrite sa, ako vyzerá jeho hlavná hrdinka dnes!

Mimoriadne silný príbeh lásky medzi pátrom Ralphom a krásnou mladou Meggie si fanúšikovia pamätajú aj po štyridsiatich rokoch. Hlavnú ženskú postavu skvelo stvárnila anglická herečka Rachel Ward, ktorá má dnes 65 rokov.

Rachel v mladosti vynikala svojou výraznou krásou a popri štúdiu na umeleckej škole sa venovala aj modelingu. V roku 1983 ju v USA dokonca zaradili medzi desať najkrajších žien. 

Profimedia

Za svoju bohatú hereckú kariéru stvárnila množstvo postáv vo filmoch a seriáloch, no fanúšikovia si ju najviac obľúbili práve v príbehu Vtáky v tŕní, kde sa zoznámila aj so svojou životnou láskou. Seriálový manžel Luke, herec Bryan Brown, sa stal napokon jej skutočným manželom, s ktorým sú spolu dodnes. Manželia žijú spokojný život v Austrálii a majú  spolu tri deti - dcéry Matildu, Rosie a syna Joea.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Food Connect (@foodconnectbrisbane)

Rachel ešte stále príležitostne hrá vo filmoch, no čoraz častejšie sa venuje režírovaniu. Kedysi prekrásna herečka sa za desiatky rokov poriadne zmenila a starne úplne prirodzene. Herečka je až extrémne štíhla, čo je zjavne dôvod jej výrazných vrások, ktorých má vzhľadom na svoj vek trochu viac. Čo jej však zostalo, je krásny úsmev, charizma a spokojnosť, ktorá z nej vyžaruje a to je najdôležitejšie! 

Čo poviete, spoznali by ste ju?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jack Shepherd (@jackshepherd___)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SCOTT GOODING (@scottgoodingproject)

Súvisiace články

Najčítanejšie