Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Robí VŠETKO, aby zastavila starnutie: Z premeny svetoznámej blondíny až mrazí
Zdielať na

Robí VŠETKO, aby zastavila starnutie: Z premeny svetoznámej blondíny až mrazí

Zdroj: Profimedia.sk

Sestra jedného z najslávnejších návrhárov sveta Donatella Versace oslávi tento rok svoje 68. narodeniny. Talentovaná blondína už roky robí všetko preto, aby vyzerala čo najmladšie. To sa jej aj darí, no za akú cenu?

Asi každá zrelá žena by chcela čo najdlhšie vyzerať mlado. Mnohé preto neváhajú a siahnu po rôznych omladzujúcich zákrokoch, ktoré nemusia vždy dobre dopadnúť. To je aj prípad blonďavej návrhárky. 

Donatella rovnako ako mnoho ďalších známych krások to s omladzovaním prehnala a dnes vyzerá tak, ako vyzerá. Jej tvár sa úplne zmenila a napáchané škody na nej sa už nedajú vrátiť naspäť. S prvými úpravami začala po štyridsiatke a išlo prevažne o drobné úpravy. Stačilo pár rokov a zákrokom úplne prepadla... Jej pleť začala byť extrémne vyhladená a neodolala ani zväčšovaniu svojich pier. Navyše keď Donatella výrazne schudla, pohľad na ňu mnohých vydesil. Odvtedy sa u nej toho veľa nezmenilo a v omladzovaní aj naďalej pokračuje. Hoci o pár rokov oslávi 70. narodeniny, na seba sa už vôbec nepodobá...

Profimedia.sk

Profimedia

​Takto vyzerala pred rokmi...

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie