Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Slávna herečka prekvapila novým účesom: Fíha, takéto krátke vlasy ešte nemala!
Zdielať na

Slávna herečka prekvapila novým účesom: Fíha, takéto krátke vlasy ešte nemala!

Zdroj: Profimedia

Mnoho celebrít je označovaných za vlasových chameleónov, no len zriedka kedy je to také výstižné označenie, ako v prípade tejto krásnej herečky. Ako sa vám páči jej najnovší účes?

Americká herečka Emma Stone (34) je známa svojimi vlasovými premenami, ktoré podstupuje väčšinou kvôli filmovým úlohám. Jej výhodou je, že snáď neexistuje strih či farba, ktorá by sa k jej tvári nehodila. Aktuálne prekvapila poriadne skrátenými vlasmi, čo poviete, sekne jej to?

Pôvodne blondínka často experimentuje s rôznymi odtieňmi vlasov, mala už na hlave ryšavú, červenú, tmavohnedú aj platinovú blond, rovnako tak vystriedala aj najrôznejšie strihy. Dlhé a vyžehlené, vlnité, skrátené či ofinu. Holywoodska herečka si počas svojej doterajšej filmovej kariéry vyskúšala už naozaj mnoho premien a momentálne je vďaka novému účesu opäť iná, píše popsugar.co.uk.

Emma nosí aktuálne poriadne skrátené vlasy a zvolila stále mimoriadne obľúbený účes bob, ktorý síce pred pár rokmi už mala, no teraz ich má ešte o niečo kratšie.

Musíme uznať, že táto sympatická herečka vyzerá dobre v akomkoľvek účese a aj trendy bob jej veľmi pristane, čo poviete?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ???? ????? ? (@emmastonest)

Súvisiace články

Najčítanejšie