Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Za túto manikúru zaplatila 50 eur: Horšiu ste nikdy nevideli!
Zdielať na

Za túto manikúru zaplatila 50 eur: Horšiu ste nikdy nevideli!

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Návšteva neovereného nechtového salónu nemusí vždy dobre dopadnúť. O tom sa na vlastnej koži presvedčila aj táto žena, ktorá svetu ukázala manikúru, ktorú jej v ňom urobili. A ženy sú v šoku!

Možno patríte k tým šťastným ženám, ktoré v žiadnom z nechtových salónov nikdy nemali problém. Nájde sa však veľa takých, ktoré domov odchádzali s plačom a nie práve výstavnou manikúru. A mnohé z nich sa s nevydareným výsledkom pochvália aj na sociálnych sieťach. 

Čo s umelými nechtami robí Eňa Vacvalová? Neuveríte!

​Jednou z nich je aj Mulanana, ktorá od nechtárky nechcela žiadny trendy výstrelok. Do salónu prišla s tým, že chce obyčajné bledé akrylové nechty. Pre istotu si so sebou zobrala aj fotku manikúry, aby nedošlo k omylu. Profesionálka jej povedala, že to pre ňu nebude žiadny problém… Keď však Mulanana uvidela výsledok, neverila vlastným očiam! Miesto perfektnej manikúry videla na svojich prstoch hotové peklo. Iný bol nielen tvar, ale aj farba samotných nechtov. Ťažko veriť, že za takúto prácu Mulanana aj zaplatila a to rovných 50 eur! Čo by ste robili na jej mieste?

@mulanana

I didnt know she could mess up something so simple?

♬ original sound - Kneely_Knight

Súvisiace články

Najčítanejšie