Zatiahnuté
19°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
ONA vôbec nestarne? Herečka Anne Hathaway ohromila fotkou bez štipky mejkapu
Zdielať na

ONA vôbec nestarne? Herečka Anne Hathaway ohromila fotkou bez štipky mejkapu

Zdroj: Profimedia

Je to neskutočné, ale táto sympatická herečka vyzerá aj v štyridsiatke a po dvoch deťoch ako tínedžerka a nepotrebuje k tomu ani žiadne vylepšenia. Aj úplne bez šminiek vyzerá fantasticky!

Odkedy sa preslávila úlohou vo filme Denník princeznej, akoby sa Anne Hathaway (40) vôbec nezmenila. S manželom Adamom Shulmanom má herečka dvoch synov, no vďaka mladistvému looku a štíhlej postave vyzerá stále ako školáčka, však? O jej tipoch a trikoch na udržanie mladosti informoval portál pagesix.com.

Keď sa nedávno zúčastnila filmového festivalu Sundance v americkom Utahu, kde predstavila aj svoj nový film Eileen, ohromila všetkých prítomných. Hviezda mnohých úspešných filmov dorazila v čiernych minišatách a v trendy šnurovacích topánkach a vyzerala absolútne dokonalo.

Profimedia

Anne je na červenom koberci vždy perfektne upravená, aj keď volí skôr jemný a nenápadný mejkap. Veľkým prekvapením pre fanúšikov bola fotografia, na ktorej pozdravila fanúšikov v prirodzenej vizáži bez štipky mejkapu. Herečka vyzerá aj bez líčenia absolútne skvelo a takmer všetci sa zhodli, že na nej pribúdajúci vek nie je vôbec vidieť!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Anne Hathaway (@annehathaway)

Vylepšenia ani botox nepotrebuje

Dvojnásobná mamina sa už viackrát vyjadrila, že radikálne vylepšenia a zásahy do vzhľadu odmieta a radšej sa viac sústreďuje na zdravú životosprávu. V jej jedálničku preto prevláda zelenina, ovocie, ryby, miluje tiež čili papričky a dbá na pravidelný pitný režim, snaží sa vypiť 8-10 pohárov čistej vody každý deň.  

K jej každodenným rituálom patrí aj konzumácia olivového oleja. Každý večer pred spaním si dá dve polievkové lyžice, pretože verí, že sa tak ľahšie zbaví toxínov a udrží si zdravú pečeň.  

Čo sa týka starostlivosti o pleť, pre Anne je základom kvalitný krém s UV faktorom, ktorý nevynecháva ani keď je zamračené počasie. K jej pravidelnej dennej rutine tiež patrí dôkladné odlíčenie, použitie tonera, séra na pleť a raz za čas použije aj píling a hydratačnú masku.  

Anne Hathaway sa riadi heslom „menej je viac“ a snaží sa to nepreháňať tak s líčením, ako aj s outfitmi či kozmetickými vychytávkami a radšej volí vždy jemný a prirodzený look. Možno aj toto je dôvod, prečo vyzerá stále tak mlado, čo poviete?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Anne Hathaway (@annehathaway)

Súvisiace články

Najčítanejšie