Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Totálne zmenený imidž sexi speváčky sa ľuďom nepáči: Nevadí ti, že vyzeráš ako Kardashianka?
Zdielať na

Totálne zmenený imidž sexi speváčky sa ľuďom nepáči: Nevadí ti, že vyzeráš ako Kardashianka?

Zdroj: Profimedia

Nebezpečne krásna speváčka a obľúbená porotkyňa talentových šou sa zmien zjavne nebojí, no tentokrát podľa mnohých šliapla tak trochu vedľa. Aj vy si myslíte, že predtým jej to svedčalo oveľa viac?

44-ročnú Nicole Scherzinger si mnohí pamätajú ešte z dievčenskej skupiny Pussycat Dolls, no v posledných rokoch sa preslávila najmä ako porotkyňa v rôznych televíznych súťažiach.

Nicole je perfektným dôkazom toho, že vek je len číslo a v jej prípade platí aj to, že čím je staršia, tým lepšie a príťažlivejšie vyzerá. Ani ona však nemá svoju sexi postavičku zadarmo a svojim fanúšikom na sociálnej sieti často predvádza, ako na svojej kondičke a krivkách poctivo maká. 

Rodáčka z Havaja rada mení svoj imidž, čo predviedla už niekoľkokrát, teraz sa však ukázala tak zmenená, že ju mnohí nedokázali spoznať, píše yahoo.com. 

Takto vyzerala predtým...

Profimedia

Scherzinger zverejnila na Instagrame video, v ktorom sa predviedla s dramatickou vlasovou premenou. Kým doteraz medzi jej poznávacie znamenie patrili tmavo hnedé vlasy, aktuálne sa pýši platinovou blond a vlasy skrátila o niekoľko centimetrov. 

“Naozaj sa blondínky bavia viac?” napísala k videu. Hoci si za premenu vyslúžila tisíce lajkov, v komentároch jej fanúšikovia až takí nadšení neboli. 

Mnohí podotkli, že ju nevedeli spoznať a teraz vyzerá skôr ako Kim Kardashian. Ktovie, či sú to naozaj jej vlasy, alebo si z fanúšikov iba vystrelila a nasadila si parochňu. Nech je to už akokoľvek, s hnedými dlhými vlasmi vyzerala rozhodne lepšie, súhlasíte?

Súvisiace články

Najčítanejšie