Zatiahnuté
12°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Vanessa Šarközi si nechala potetovať chrbát: Wau, tak na TOTO by si hocikto netrúfol!
Zdielať na

Vanessa Šarközi si nechala potetovať chrbát: Wau, tak na TOTO by si hocikto netrúfol!

Zdroj: Instagram/vanesssarkozi

Sny si treba plniť! Týmto heslom sa riadi aj krásna a talentovaná hudobníčka, ktorá po špeciálnej ozdobe na tele túžila už dlhšie. Čo poviete na jej nové tetovanie?

Krásna a talentovaná hudobníčka a herečka Vanessa Šarközi sa čoraz viac podobá na svoju slávnu mamu Silviu. Obe vyzerajú skvelo, majú dokonalé postavičky a vycibrený módny vkus, čo predviedli už na mnohých spoločenských udalostiach.

Jediná dcéra Cigánskych diablov najnovšie poriadne prekvapila svojich fanúšikov, keď ukázala, aké tetovanie si nechala urobiť na chrbte. Hoci to nie je jej prvý obrázok na tele, pravdepodobne je najväčší a ako Vanessa prezradila, túžila po ňom už dlhšie.

“Po tomto tetovaní som strašne dlho túžila, no hrozne som sa bála bolesti,” napísala Vanessa, ktorú nakoniec prekvapilo, že to až také strašné nebolo.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vanessa Sarkozi (@vanesssarkozi)

“Môj strach z bolesti bol absolútne zbytočný, bolelo ma to tuším ešte menej než moje prvé tetovanie na ruke, prístup tatéra skvelý a svoje nové tetko milujeem!” neskrývala nadšenie pred fanúšikmi. 

Jej chrbát zdobí veľká slnečnica a anglické slovíčko blessed – požehnaný. Na sociálnej sieti vysvetlila, prečo sa rozhodla práve pre tento motív. 

“Slnečnica je jedna z mojich obľúbených kvetín. A prečo slovíčko blessed? Pretože som požehnaná skvelou rodinou, priateľmi, láskou, prácou, zdravím a možnosťou robiť umenie. A za to všetko som veľmi vďačná!” vysvetlila krásna Vanessa. 

Ako sa jej najnovšie tetovanie páči vám?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vanessa Sarkozi (@vanesssarkozi)

Súvisiace články

Najčítanejšie