Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Prečo to so sebou urobila? Natalia Oreiro sa po štyridsiatke radikálne zmenila
Zdielať na

Prečo to so sebou urobila? Natalia Oreiro sa po štyridsiatke radikálne zmenila

Zdroj: instagram/NO

Mnohí si ju zamilovali práve v seriáli Divoký anjel, ktorý Nataliu Oreiro vo svete a na Slovensku vystrelil medzi megahviezdy. Mnohé ženy chceli kedysi vyzerať ako ona, no menili by ste s ňou aj teraz?

Znie to neuveriteľne, no od nakrúcania seriálu ubehlo už 21 rokov a predstaviteľka Milagros vyzerá aj v 45-rokoch skoro rovnako! Ako je to možné?

Robí totiž všetko pre to, aby zastavila starnutie a vyzerá to tak, že sa jej to aj darí! Pár rokov pred päťdesiatkou totiž vyzerá fantasticky a skoro rovnako ako v časoch svojej najväčšej slávy. Problémy jej navyše nerobí ani vyzliecť sa donaha pred objektívom fotoaparáta, čo dokázala pred pár mesiacmi. Oreiro ostatné roky púta pozornosť médií najmä výstredným správaním a zmenou imidžu. A to sa jej podarilo aj pred pár dňami. Hoci roky nosila práve nekonečne dlhé vlasy, zažiadalo sa jej zmeny a nechala sa ostrihať. Hlavu jej aktuálne zdobí kratší zostrih po plecia, ktorú herečku neskutočne omladil. Fanúšikovia jej to však na sociálnych sieťach vyčítali, keďže svoj idol milujú práve s dlhými vlasmi. Vyskúšali by ste na sebe aj takúto radikálnu zmenu?

Súvisiace články

Najčítanejšie