Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Táto žena spôsobila ošiaľ na sociálnych sieťach: Šokuje vás, koľko má rokov!
Zdielať na

Táto žena spôsobila ošiaľ na sociálnych sieťach: Šokuje vás, koľko má rokov!

Zdroj: TiTok/ViVi Cordova

Keď táto sympatická žena prezradila svoj skutočný vek, ľudia jej odmietli veriť, pretože vyzerá oveľa mladšie! No schválne, koľko rokov by ste jej tipovali vy?   

ViVi Cordova, ktorá na sociálnych sieťach vystupuje ako “wickivicki” má takmer 100-tisíc fanúšikov a svojím najnovším videom získala vyše milión lajkov. Prezradila v ňom totiž svoj skutočný vek a ľudia zostali absolútne ohromení, píše The Sun.  

“Mám 61, ale ľudia mi to nikdy neveria. Zbožňujem, keď mi hovoria, že vyzerám o polovicu mladšie,” prezradila príťažlivá žena pod videom, ktoré spôsobilo doslova ošiaľ.    

"Buďme hrdí na starnutie, treba ho osláviť," dodala. 

TiTok/ViVi Cordova

Ľudia boli úplne v šoku a niektorí jej dokonca odmietli uveriť, že už má po 60-tke. Jej recept na udržanie mladistvého vzhľadu a vitality je jasný z jej príspevkov. V prvom rade si udržiava pevnú a štíhlu postavu, je neustále aktívna, stará sa dôkladne o svoju pleť aj pokožku celého tela a priznala, že podstúpila aj menšie estetické vylepšenia.   

ViVi sa tiež snaží byť pozitívne naladená a veľa sa usmieva. Určite veľa robí aj jej celkový look a trendy šatník, ktorý tiež dokáže neuveriteľne omladiť, však? No povedzte, tipli by ste jej, že má už po šesťdesiatke?  

@wickivicki #over60 #single #happy #smile #model #fit ♬ original sound - Joy Jackson
@wickivicki Replying to @adamismymame #height #tall #short #smile #comedy #wickivicki #tiktok ♬ Badass Woman - Meghan Trainor
@wickivicki Reply to @thumperdawgg77 #circleoflife #young #old #over50 #over60 #enjoy #sing #happy ♬ Circle of Life (From "The Lion King") - The West End Orchestra and Singers
@wickivicki #poolparty #bikini #over60 #sun #pool #beach #fashion #friends #happy #instaparty #love #music #musica #musicindustry #musicislife #musicismylife #musiclove #musicproduction ♬ original sound - Christen Dominique

Súvisiace články

Najčítanejšie