Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Scarlett Johansson priznala, že ju roky trápilo akné: Herečke pomohla táto prírodná surovina
Zdielať na

Scarlett Johansson priznala, že ju roky trápilo akné: Herečke pomohla táto prírodná surovina

Zdroj: Profimedia

Je nielen skvelá herečka ale aj veľmi krásna žena a pri pohľade na jej dokonalú tvár je až ťažké uveriť, že ešte pred pár rokmi mala problematickú pleť. Scarlett vtedy vyskúšala kadečo, no najviac jej pomohol jeden prírodný zázrak.

38-ročná Scarlett Johansson vyzerá s pribúdajúcimi rokmi stále lepšie a rozhodne to nie je botoxom či skrášľujucími zákrokmi. O krásnej herečke je známe, že uprednostňuje silu prírody a práve tá jej pomohla aj v období, keď ju trápilo nepríjemné akné.

Nenechajte si ujsť skvelú Scarlett Johansson v hlavnej úlohe akčného sci-fi thrilleru Lucy už v sobotu o 20:35 na JOJke!

Prírodný zázrak na zdravú pleť 

Úspešná hollywoodska herečka zažiarila v mnohých skvelých filmoch a vždy je ozdobou na červenom koberci. Jej pleť je absolútne dokonalá, no ako nedávno sama priznala, nebolo to vždy tak. Niekoľko rokov totiž bojovala s nepríjemným akné a trvalo dlho, kým sa ho definitívne zbavila. 

Scarlett vyskúšala v tej dobe rôzne čistiace prípravky, no úplne najviac jej pomohol obyčajný jablčný ocot, na ktorý nedá dopustiť ani dnes. Tento prírodný zázrak totiž hĺbkovo čistí pokožku, má antibakteriálne vlastnosti, pomáha pri akné, zjemňuje pigmentové fľaky a vrásky a dokonca si poradí aj s bradavicami. 

;t=6s

Ak sa rozhodnete použiť jablčný ocot na tvár, môžete tak urobiť pri dočistení, namiesto pleťovej vody. Nikdy ho však nepoužívajte samostatne, ale v miske si ho zrieďte s vodou v pomere 1:1. 

Scarlett Johansson je verná prírodným produktom aj dnes a dokonca uviedla na trh vlastný, minimalistický rad starostlivosti o pleť The Outset. Základom výrobkov sú rastlinné zložky bez pridanej parfumácie, ktoré sú klinicky testované a vyzerá to tak, že fungujú výborne. Krásna herečka totiž vyzerá naozaj stále lepšie, súhlasíte?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Outset (@theoutset)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Outset (@theoutset)

Súvisiace články

Najčítanejšie