Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Spomínate si na seriálovú Amandu z Merlose Place? Na niekdajšiu krásku je dnes smutný pohľad
Zdielať na

Spomínate si na seriálovú Amandu z Merlose Place? Na niekdajšiu krásku je dnes smutný pohľad

Zdroj: Profimedia

V čase jej najväčšej slávy bola idolom mnohých mužov, ženy sa zase na ňu chceli podobať. Toto obdobie je však nenávratne preč. Na vzhľade bývalej hereckej hviezdy sa negatívne podpísali závislosti aj psychické problémy.

Americká herečka Heather Locklear (61) stvárnila množstvo rozmanitých úloh vo filmoch či seriáloch, no najviac ju preslávila práve úloha sexi potvory v kedysi obľúbenom seriáli Melrose Place.

Problémy sa s herečkou tiahli od roku 2008, kedy bola prvýkrát hospitalizovaná na psychiatrii, keď sa pokúsila o samovraždu. Následne ju zatkli za jazdu pod vplyvom alkoholu a ukázalo sa, že trpí závislosťou na alkohole a liekoch na predpis. Herečka bola naposledy na psychiatrii približne štyri roky dozadu, keď napadla svojho priateľa za to, že jej bol neverný. 

Sláva s krásnou Heather poriadne zamávala a roky sa z pribúdajúcich problémov a zo závislosti najmä na alkohole nedokázala dostať, čo sa výrazne prejavilo aj na jej vzhľade. 

Profimedia

​Herečku nezachránili ani estetické zákroky, na aktuálnych záberoch vyzerá zničená, pribratá a opuchnutá, no vraj sa stále snaží nakopnúť najmä kvôli svojej dcére Ave, ktorá to pri nej nikdy nemala ľahké. 

"Život vám občas dá druhú šancu. Keď sa rozhodujem srdcom, robím väčšinou dobré rozhodnutia. Nie je možné len existovať, všetci musíme skutočne žiť," povedala Heather Locklear pred časom. Či jej toto pozitívne naladenie vydrží tentokrát dlhšie, sa necháme prekvapiť.

Profimedia

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @richie_ava_heather

Súvisiace články

Najčítanejšie