Jasno
24°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
TOTO je najvernejšia dvojníčka Meghan Markle: Tá podoba je neuveriteľná!
Zdielať na

TOTO je najvernejšia dvojníčka Meghan Markle: Tá podoba je neuveriteľná!

Zdroj: Profimedia

Na svete neexistujú dvaja úplne rovnakí ľudia, ale vraj každý jeden z nás má niekoho, kto sa na neho veľmi podobá. Pri týchto dvoch ženách nebudete chvíľami vedieť, ktorá je ktorá.

Nový dokument z dielne Netflixu Harry a Meghan rozpútal vášne u širokej verejnosti a určite nenechá chladnú ani kráľovskú rodinu. Isté však je, že táto dvojica momentálne rozdelila ľudí na dva tábory a ich popularita skôr klesá. Rušné obdobie zažíva aj najvernejšia kópia Meghan, ktorú asi neteší, že na ňu ľudia teraz pokrikujú ešte viac.

Američanka Danielle Harris je od Meghan Markle mladšia o tri roky a už na prvý pohľad sa nedá nevšimnúť si, že sú si neuveriteľne podobné, píše yahoo.com. Snedá pokožka, hnedé vlasy, pehy a celkovo podobné črty tváre spôsobili, že Danielle je na niektorých záberoch skutočne na nerozoznanie od Meghan.

Zaujímavosťou je, že Danielle sa dokonca vydávala iba krátko predtým, ako si Harry a Meghan povedali svoje áno a hoci ich svadba bola oproti kráľovskej úplne obyčajná a skromná, aj vo svadobných šatách si boli veľmi podobné.

Profimedia

​Danielle si už zvykla na to, že si ju ľudia s Meghan pletú a v minulosti priznala, že ju zastavujú ľudia na ulici a chcú sa s ňou fotografovať a to niekoľkokrát do týždňa.

Profimedia

„Keby som dostala päť dolárov za každého človeka, ktorý mi za posledný rok povedal, že vyzerám ako Meghan Markle, bola by som strašne bohatá,“ povedala Danielle, ktorá kedysi dokonca uvažovala, že by sa ako jej dvojníčka mohla možno aj živiť. 

Nuž, jej podoba s Meghan je naozaj nepopierateľná, len ktovie, či jej to práve v tomto období nie je skôr na príťaž… 

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie