Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Mladšia sestra Kate Moss zažila šok: Po divokom večierku sa zobudila s tetovaním na tvári
Zdielať na

Mladšia sestra Kate Moss zažila šok: Po divokom večierku sa zobudila s tetovaním na tvári

Zdroj: Profimedia

Nevlastná sestra bývalej supermodeky sa “preslávila” už mnohými škandálmi a teraz sa k nim pridal ďalší zážitok, ktorý by ste na vlastnej koži rozhodne nechceli zažiť!

Charlotte, prezývaná Lottie, sa modelingu venuje od tínedžerského veku, rovnako ako jej o 24 rokov staršia sestra. Krásky majú spoločného len otca a hoci je medzi nimi veľký vekový rozdiel, ich život a správanie je veľmi podobné.

24-ročná kontroverzná modelka Lottie Moss sa na TikToku priznala fanúšikom k nerozvážnosti, ktorú spravila, keď bola opitá a teraz si na to musí zvykať. Kráska si totiž na lícnu kosť kúsok pod okom nechala vytetovať slovíčko Lover, čiže milenec, a podľa jej reakcií je jasné, že išlo o spontánny a nepremyslený nápad, ktorý vznikol keď mala poriadne vypité, píše denník Mirror. 

„Nepite alkohol, deti,“ varuje modelka, ktorá na tele už niekoľko tetovaní, no tie na rozdiel od tohto aj plánovala. 

„Nemám veľmi čo povedať k včerajšej noci, okrem toho, že som to nemusela urobiť. Ale nevadí mi to, naučím sa to milovať, svet sa to naučí milovať a moja mama sa to naučí milovať,“ povedala na TikToku Lottie, ktorá si pikantnými fotkami zarába aj na stránke pre dospelých OnlyFans a pred časom sa priznala aj k závislosti na kokaíne a tiež trpela úzkosťami a depresiami, kvôli ktorým už niekoľkokrát podstúpila liečenie. 

Napriek všetkým týmto problémom má Lottie veľa odvážnych plánov a netají sa tým, že by si rada vyskúšala aj herectvo. Nuž, ktovie, či s týmto tetovaním na tvári dostane vôbec nejakú ponuku...

@lottiemossx

♬ original sound - Lottie
@lottiemossx #voiceeffects #ootd #oneliners ♬ original sound - Julian Hagins

Súvisiace články

Najčítanejšie