Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
So strihom od kaderníčky nebola spokojná, ofinu si upravila doma: Hrôza, čo má na hlave!
Zdielať na

So strihom od kaderníčky nebola spokojná, ofinu si upravila doma: Hrôza, čo má na hlave!

Zdroj: TikTok/paulasojoro

Paula si v kaderníckom salóne nechala ostrihať ofinu, no hneď ako prišla domov, oľutovala to.

Ofina sa stále vracia do módy a takmer každá žena túži po tom, aby si ju aspoň raz vyskúšala. Žiaľ, nie vždy to dopadne podľa našich predstáv a svoje vie o tom aj táto mladá žena, ktorá svojím nepodareným účesom baví internet, píše Daily Star.

Paula Sojo zatúžila po zmene účesu a tak kaderníčku poprosila, aby jej ostrihala ofinu. Keď prišla domov a pozrela sa lepšie do zrkadla, nepáčilo sa jej, ako vyzerá a tak sa rozhodla, že si ju upraví sama. 

Vo videu môžete vidieť, ako si mladá žena ofinu navlhčila a následne si ju pomocou guľatej kefy vyfúkala. Dúfala, že ofina získa objem a nebude vyzerať tak „spľasnuto.“ Podľa výsledku je asi všetkým jasné, že to dopadlo absolútnou katastrofou a žena nevedela, či sa má smiať, alebo plakať. 

TikTok/paulasojoro

Ľudia jej v komentároch poďakovali, pretože ich táto príhoda dobre pobavila, na niektorí sa jej snažili pomôcť svojimi radami. 

"Nepoužívajte okrúhlu kefu, ale plochú a sušte ich zboku,“ poradila jej jedna kaderníčka pod príspevkom, iní jej zase radili, aby si ju česala nabok a nechala si ju dorásť. Nuž, toto je jasný dôkaz toho, že aj keď je ofina stále trendy, predsa sa len úplne každej žene nehodí...

@paulasojoro Should I just shave my entire head or #hairfail ♬ original sound - Paula Sojo

Súvisiace články

Najčítanejšie