Skoro jasno
15°
Bratislava
Clooneyho manželka s novými vlasmi úplne žiari: Ak chcete vyzerať mladšie, urobte TO aj vy!
Zdielať na

Clooneyho manželka s novými vlasmi úplne žiari: Ak chcete vyzerať mladšie, urobte TO aj vy!

Zdroj: Profimedia

Toto je skvelá inšpirácia najmä pre brunetky, ktoré túžia po jemnej zmene a chcú vlasom dodať žiarivý lesk. Vyskúšajte to ako Amal, určite budete spokojné!

Manželka slávneho hollywoodskeho herca Georga Clooneyho (61), Amal Clooney (44), zreje ako víno. Čím je staršia, tým je krajšia a nepochybne k tomu prispieva aj jej koruna krásy, ktorú jej závidí nejedna žena.

Najnovšie prekvapila drobnou zmenou, ktorá jej veľmi pristane a dokonca jej ubrala hneď niekoľko rokov, informuje magazín harpersbazaar.com. 

Amal bola odjakživa brunetka, no teraz prekvapila oveľa teplejším a svetlejším odtieňom hnedej, na aký sme u nej zvyknutí. Jej kaderník Dimitris Giannetos zverejnil svoju celebritnú klientku s novou farbou a všetci fanúšikovia sú z nej nadšení.  

Kým predtým mala väčšinou vlasy v odtieni silného espressa, teda tmavo hnedé, teraz sú jej vlasy svetlejšie a oveľa žiarivejšie. Ak teda chcete pôsobiť mladšie a rozžiariť si celú tvár, zbavte sa príliš tmavých odtieňov a vyskúšajte si podobnú farbu. Amal vyzerá naozaj úžasne, čo poviete?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dimitris Giannetos (@dimitrishair)

Súvisiace články

Najčítanejšie