Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Kam zmizla obľúbená hviezda romantických komédií? Meg Ryan sa zmenila na nepoznanie
Zdielať na

Kam zmizla obľúbená hviezda romantických komédií? Meg Ryan sa zmenila na nepoznanie

Zdroj: Profimedia

Fanúšikovia si ju vďaka množstvu romantických filmov zamilovali, žiaľ, aj ona sa zaradila medzi hollywoodske hviezdy, ktoré sa nedokázali zmieriť so starnutím.

Po množstve plastických operácií a skrášľujúcich zákrokoch nezostalo z jej šarmu a typických čŕt takmer nič. Meg Ryan (61) sa posledné roky preto radšej stiahla do ústrania a spoločenským udalostiam sa oblúkom vyhýbala.

Pre obľúbenú herečku, ktorá sa preslávila najmä v romantických komédiách, sú pribúdajúci vek, starnutie a krása logicky citlivou témou. Zatiaľ čo o svojej práci hovorí rada, otázkam ohľadom plastických operácií sa vyhýba oblúkom a nebojí sa dať najavo, že sú jej nepríjemné.

„Ľudia môžu viesť aj oveľa dôležitejšie konverzácie ako o tom, kto ako vyzerá, keď starne. Na debaty o vzhľade, farbe vlasov či šedinách sme si veľmi zvykli. Pritom sú zaujímavé a zábavné tak päť minút, potom je to skrátka o ničom ," povedala Meg Ryan pred časom v rozhovore pre magazín Entertainment Tonight.

61-ročná herečka tiež povedala, že je dôležitejšie to, čo jeme, čo dýchame a do akého sveta prichádzajú naše deti.

Profimedia.sk

Meg Ryan je späť!

Americká hviezda osemdesiatych rokov pôvodom z Connecticutu má jedno z najznámejších mien čo sa šoubiznisu týka. Najplodnejšiu hereckú kariéru má už pravdepodobne za sebou, naposledy sa totiž objavila vo filme Listy z vojny (2015), ktorý aj sama zrežírovala.

Meg najnovšie potešila svojich fanúšikov, keď oznámila, svoj veľkolepý návrat na filmové plátna, informuje hellomagazine.com. Vo filme What Happens Later si zahral aj David Duchovny a je naplánovaný na rok 2023. Ide o druhý film, ktorý bude slávna blondínka aj režírovať, tak si ho nenechajte ujsť!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa E! News (@enews)

Súvisiace články

Najčítanejšie