Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Adriana Sklenaříková sa po dlhšej dobe ukázala v spoločnosti: Wau, po 50-tke vyzerá stále lepšie!
Zdielať na

Adriana Sklenaříková sa po dlhšej dobe ukázala v spoločnosti: Wau, po 50-tke vyzerá stále lepšie!

Zdroj: Profimedia

Stále nádherná Adriana dokázala, že vek je naozaj len číslo a aj po päťdesiatke môže žena vyzerať očarujúco. Svojou vizážou, outfitom, a top postavou zatienila aj oveľa mladšie dámy. Pozrite sa, ako jej to svedčalo!

Adriana Sklenaříková (51) je v Guinessovej knihe rekordov zapísaná vďaka svojim nekonečne dlhým nohám a pokojne by si zaslúžila aj titul najkrajšej ženy po päťdesiatke.

Bývalá topmodelka sa v ostatných rokoch stiahla z verejného života, pretože sa venovala najmä svojej dcére Nine (4), no raz a čas sa zúčastní nejakej významnej akcie, čo sa stalo aj teraz. 

Adriana sa ako jedna z celebrít zúčastnila benefičnej akcie Global Gift Foundation, ktorej, ktorej cieľom je zbierať finančné prostriedky určené na pomoc deťom, ženám či rodinám v núdzi. Krásna Adriana podporuje charitatívne projekty pravidelne, je tiež hrdou členkou a ambasádorkou Červeného kríža, čiže aj s účasťou na tomto podujatí neváhala. 

Okamžite, ako sa Sklenaříková objavila  na akcii, stala sa stredobodom pozornosti. Luxusné snehovo biele šaty dokonalo zvýraznili jej perfektnú postavu a výrazný perlový náhrdelník bol už len čerešničkou na torte. 

Je vidieť, že Adriana je po boku manžela Aramoma Ohaniana a ich vytúženej dcérky Ninky absolútne šťastná, pretože vyzerá snáď ešte lepšie ako pred rokmi, súhlasíte?

Súvisiace články

Najčítanejšie